Saints Row: The Third για ανίκητους

Πέρασαν κιόλας τρία χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου μέρους της σειράς Saints Row και ήρθε η ώρα να καλωσορίσουμε την νέα δημιουργία της Volition και της THQ, με το όνομα Saints Row: The Third. Η σειρά χαίρει ήδη μιας αναγνώρισης, καθώς αποτελεί έναν από τους πιο αξιόλογους κλώνους του Grand Theft Auto. Το στυλ παιχνιδιού είναι σχεδόν παρόμοιο με αυτό της σειράς της Rockstar, σε καμία περίπτωση όμως μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει την ποιότητα του.
Λαμβάνοντας αυτό υπόψη, οι δημιουργοί του τρίτου Saints Row έκαναν μια ενδοσκόπηση στα επί μέρους στοιχεία του παιχνιδιού, έτσι ώστε να καταφέρουν στο βαθμό του δυνατού να αποστασιοποιηθούν από τη φήμη του «GTA clone». Τελικά, ευτυχώς για μας, αποφάσισαν να επενδύσουν σε μια πτυχή που η σειρά είχε αρχίσει να ξεδιπλώνει από τις προηγούμενες κυκλοφορίες και τώρα δηλώνει απροκάλυπτα και χωρίς συμβιβασμούς βροντερό παρών: την καθαρή “χαβαλεδιάρικη” διασκέδαση!
Σενάριο
Αφού έχουν εξολοθρεύσει όλους τους αντιπάλους τους στο Stilwater στο τέλος του Saints Row 2, οι Saints έχουν συγχωνευτεί με την οργάνωση Ultor Corporation και έχουν μετατρέψει την συμμορία τους σε μια αυτοκρατορία των media. Είναι διάσημοι σε όλο τον κόσμο, κυκλοφορούν το δικό τους energy drink, έχουν τεράστια βάση οπαδών και ετοιμάζουν και τη δική τους ταινία. Στη διάρκεια όμως μίας συνηθισμένης ληστείας σε μια τράπεζα, τα πράγματα θα πάνε πολύ στραβά. Αρχικά θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση από τους υπαλλήλους και στη συνέχεια, στην προσπάθειά τους να σηκώσουν με ελικόπτερο το χρηματοκιβώτιο και να διαφύγουν από αέρος, χτυπάει ο συναγερμός. Αμέσως καταφθάνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και μετά από μια εντυπωσιακή μάχη, οι φίλοι μας συλλαμβάνονται από το (μακρύ) χέρι του νόμου.
Όμως η συνέχεια δεν εξελίσσεται σε κάποια φυλακή, αλλά σε ένα ιδιωτικό jet, όπου έχουν μεταφερθεί ο Johnny Gat, η Shaundi και ο αρχηγός των The Saints, ο οποίος είναι ο χαρακτήρας που χειρίζεστε. Το jet αυτό ανήκει στον Phillipe Loren, ο οποίος ηγείται της εγκληματικής οργάνωσης που ονομάζεται The Syndicate. Έχοντας δωροδοκήσει τις αρχές για να σας ελευθερώσουν, ο Loren θα σας προτείνει να ανταλλάξετε την ζωή σας με τα 2/3 των κερδών σας στο Stilwater, τα οποία θα παραχωρείτε από δω και μπρος στην οργάνωσή του. Εσείς φυσικά απορρίπτετε πολύ «ευγενικά» την πρότασή του και ξεσπά ο κακός χαμός εν ώρα πτήσης. Με τα πολλά, εσείς και τα μέλη της συμμορίας σας ξεφεύγετε και μετακινείστε στην πόλη του Steelport την οποία και χρησιμοποιείτε σαν ορμητήριο της μάχης σας με την οργάνωση The Syndicate, για να επανακτήσετε τον έλεγχο του Stilwater.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου