Lineage Eternal: Twilight Resistance

Ανακοίνωση για το Sequel του Lineage II. Πριν από λίγο, σε συνέντευξη τύπου της NCsoft πριν την έναρξη της έκθεσης G-Star, ανακοινώθηκε η συνέχεια της ιστορίας του Lineage II με την ονομασία Lineage Eternal: Twilight Resistance. Το παιχνίδι αναμένεται χρονικά να ακολουθήσει τα γεγονότα που συμβαίνουν στο Lineage II.
Η κλειστή Beta του παιχνιδιού θα ξεκινήσει μέσα στο 2012, ενώ μερικά από τα χαρακτηριστικά που ανακοινώθηκαν είναι τα εξής:
- Isometric View: Η κάμερα στο παιχνίδι θα είναι όπως στο Diablo III.
- Τρία classes μέχρι στιγμής: Mage, Warrior, Archer.
- Περιβάλλον στο οποίο θα μπορείτε να καταστρέψετε τα πάντα γύρω σας, ενώ το στοιχείο του PvP θα είναι πολύ ισχυρό.
- Θα υπάρχουν grappling hooks τα οποία θα σας χρησιμεύουν είτε για να μπορέσετε να περάσετε κάποια εμπόδια, είτε όταν θα κάνετε PvP.
- Τέλος, τα σώματα των αντιπάλων σας ή των τεράτων που θα σκοτώνετε θα γίνονται μέρος του περιβάλλοντος και θα μπορείτε να περπατήσετε πάνω σε αυτά αλλά και να τα χρησιμοποιήσετε για άλλους λόγους, όπως για να κρυφτείτε πίσω τους.
Με το Lineage II να γίνεται free-to-play, όπως σας είχαμε ενημερώσει, η NCsoft θα συνεχίσει την ιστορία σε ένα διαφορετικό στύλ παιχνιδιού και το μονο που μένει είναι να δούμε την αντίδραση των παικτών.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου