Ratchet & Clank: All 4 One

Το Ratchet & Clank: All 4 One είναι το δέκατο παιχνίδι της ομώνυμης σειράς. Μπορεί η Insomniac Games τα τελευταία χρόνια να είναι ιδιαίτερα γνωστή για το Resistance, όμως είναι πάντοτε πιστή στο ραντεβού της, καθώς με κάθε Ratchet & Clank μας προσφέρει απλά και διασκεδαστικά games για κάθε ηλικία. Το τελευταίο διάστημα, κατάφερε να δουλέψει παράλληλα στο παρόν παιχνίδι αλλά και το Resistance 3 (που κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο) κι έτσι μας χάρισε δύο τίτλους της με διαφορά μόλις δύο μηνών.
Σε σχέση με τα προηγούμενα μέρη, η φετινή συνταγή της Insomniac βασίζεται περισσότερο στο Co-op Mode, το οποίο σας επιτρέπει να παίξετε και να συνεργαστείτε επιτυχώς, είτε με τους φίλους σας στο σπίτι είτε μέσω του Playstation Network.
Σενάριο
Το Ratchet & Clank: All 4 One λαμβάνει χώρα δύο χρόνια μετά τα γεγονότα του A Crack In Time. Αρχικά βλέπουμε τους ήρωές μας, να δίνουν συνέντευξη, πιστεύοντας ότι ο Dr. Nefarious έχει ηττηθεί και θεωρώντας πως έφτασε η ώρα να ξεκουραστούν για κάποιο διάστημα. Παράλληλα δηλώνουν ότι υπάρχει πάντοτε ο Captain Qwark, αν χρειαστεί κάποιος να προστατεύσει τον πλανήτη.
Ενώ λοιπόν οι ήρωες μας πηγαίνουν σε μια τυπική απονομή βραβείου για τον Captain Qwark τελικά αποδεικνύεται ότι το σκηνικό είναι παγίδα από τον Dr. Nefarious. Βέβαια για κακή του τύχη, το σχέδιό του δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε.
Το τέρας το οποίο φέρνει στην ζωή ξεφεύγει από τον έλεγχό του, κάτι που αναγκάζει τον Nefarious να…συμμαχήσει με τον Ratchet και τους υπόλοιπους, βάζοντας ως σκοπό τους να τον νικήσουν. Στην πορεία όμως μεταφέρονται σε μια άλλη διάσταση κι εκεί η κατάσταση φεύγει εκτός ελέγχου!
Ξεκινώντας…
Αρχικά έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στον βασικό σας ήρωα, καθένας από τους οποίους έχει μια ειδική ικανότητα. Αν επιλέξετε κάποιον από τους Ratchet, Qwark και Dr. Nefarious θα έχετε στην πλάτη σας τον Clank σαν βοηθητικό χαρακτήρα, ο οποίος θα ελέγχεται από την CPU. Αν επιλέξετε τον Clank σαν βασικό, θα κουβαλάτε μινιατούρες από τους άλλους τρεις στην πλάτη σας, όπου όταν χρειαστεί να πολεμήσετε ή να κάνετε κάτι άλλο, οι μινιατούρες θα παίρνουν το κανονικό τους μέγεθος και θα σας βοηθούν. Βέβαια στην περίπτωση που παίξετε το παιχνίδι Co-Op με κάποιο φίλο, τότε ο καθένας σας επιλέγει όποιον χαρακτήρα επιθυμεί.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου