Battlefield 4 με πολύ φάση...

Επιβαιώθηκε από την Electronic Arts. Μόλις λίγες ημέρες μετά το Battlefield 3, η EA επιβεβαιώνει και επίσημα ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη του Battlefield 4.
Την δήλωση αυτή έκανε ο πρόεδρος της EA, Frank Gibeau, σε συνέντευξη της εταιρείας σε Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, εκθειάζοντας την πολύ καλή δουλειά της EA Dice. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Patrick Bach, επικεφαλής σχεδιασμού του Battlefield 3, ο οποίος πρόσθεσε ότι "η Frostbite 2 engine άνοιξε νέους ορίζοντες στη σειρά". Εξίσου σημαντική είναι και η δήλωσή του, ότι με την τεχνολογία που διαθέτουν στην EA, θα μπορούσαν ακόμα και να κάνουν port το παιχνίδι τους σε μία κονσόλα επόμενης γενιάς! Κι αυτό διότι η μηχανή Frostbite 2 μπορεί να βρει εφαρμογή ακόμα και στα επόμενα Xbox και PlayStation.
Όσο για τις νέες κονσόλες που αναμένουμε στο μέλλον, ο Bach δήλωσε πως "Το μέλλον της τεχνολογίας είναι οι πολλαπλοί επεξεργαστές και οι πολλαπλές κάρτες γραφικών σε μία μονάδα. Με τις κονσόλες νέας γενιάς θα μπορέσουμε να κάνουμε τα πάντα". Αυτό το τελευταίο ομολογουμένως μας άνοιξε την όρεξη.
Σύνδεση στο Battlelog στο PS3
Η EA παράδεχτηκε ότι όσοι αγοράσατε το Battlefield 3 μέσω PSN (και όχι από τα καταστήματα), θα έχετε πρόβλημα στο να συνδεθείτε στο Battlelog. Η EA Dice δουλεύει πυρετωδώς και ετοιμάζει ένα patch που θα διορθώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα, το οποίο οφείλεται στο online pass.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου