Of Orcs and Men με πολύ φάση...

Πόσοι από σας δεν έχουν κυνηγήσει και σφάξει απαίσια Orcs και σιχαμένα Goblins, μαζεύοντας δόξα, χρήμα και XP; Πόσοι ήρωες έχουν ριχθεί στη μάχη για να σωθεί η ανθρωπότητα από τους απολίτιστους και βάρβαρους αυτούς εχθρούς; Ε λοιπόν, αρκετά! Καιρός να δούμε την ιστορία και από την άλλη πλευρά.
Η πλευρά αυτή παρουσιάζει τα πράγματα από μια άλλη σκοπιά. Δείχνει την πολεμική μηχανή των ανθρώπων που κατακτάει τα πάντα στο πέρασμά της. Που συνθλίβει τους αντιπάλους της με σκοπό την απόλυτη κυριαρχία. Έχουμε διωγμούς και μαζικές σφαγές Goblin, έχουμε Orcs που -αν καταφέρουν να επιβιώσουν από τις μάχες- αιχμαλωτίζονται και ζουν σαν σκλάβοι. Ο κόσμος αυτός περιγράφεται στο Of Orcs and Men και μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το τρέιλερ και τα screenshots που κυκλοφορούν ήδη.
Το καινούριο παιχνίδι της Cyanide Studios σε συνεργασία με την Spiders, μας βάζει αρχικά στο ρόλο ενός επίλεκτου στρατιώτη Orc της θρυλικής λεγεώνας Bloodjaws, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου ενάντια στους δυνάστες ανθρώπους. Λόγω της μεγάλης εμπειρίας του Orc στις πιο βίαιες μάχες που έχουν δοθεί, ο πρωταγωνιστής μας αναλαμβάνει μια αποστολή που, αν ολοκληρωθεί επιτυχώς, θα αλλάξει την ροή του πολέμου. Στόχος σας λοιπόν είναι η δολοφονία του αυτοκράτορα των ανθρώπων.
Στην αποστολή αυτή δεν θα είστε μόνοι, αλλά θα έχετει τη βοήθεια και ενός Goblin, οι ικανότητες του οποίου είναι ακριβώς ότι λείπει από ένα Orc. Ενώ τα Orcs βασίζονται στην τεράστια σωματική τους δύναμη, τα Goblins χρησιμοποιούν πιο…σκοτεινές δυνάμεις και stealth ικανότητες, που τους καθιστούν ιδανικούς δολοφόνους. Με αυτό τον τρόπο, οι δύο φυλές αλληλοσυμπληρώνονται.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου