Puss in Boots (PS3, Xbox 360, Wii, 3DS)

Όσοι έχετε παρακολουθήσει το Shrek 2, είναι πολύ πιθανό να συμπαθήσατε τον Puss in boots, τον γάτο-φίλο του Shrek. Άλλωστε, αν ο ήρωας δεν είχε αγαπηθεί από το κοινό, η Dreamworks δε θα σχεδίαζε ολόκληρη ταινία βασισμένη στις περιπέτειες του γάτου πριν γνωρίσει τον Shrek. Η ταινία σημειώνει ήδη μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην Αμερική, αποσπώντας παράλληλα πολύ καλές κριτικές.
Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες animation ταινίες συνοδεύονται κι από το αντίστοιχο video game. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση του Puss in boots. Βέβαια, στη συντριπτική πλειονότητα των περιπτώσεων, το video game μιας καλής ταινίας δεν καταφέρνει να πιάσει τα στάνταρ της. Κι απ’ ότι φαίνεται, η παράδοση έμελλε να συνεχιστεί και στην περίπτωση του…«Σπιρουνάτου Γάτου», όπως θα είναι ο τίτλος της ελληνικής έκδοσης της ταινίας.
Σενάριο
Το παιχνίδι σας βάζει εξ’ αρχής στο ρόλο του γάτου Puss, ο οποίος θα προσπαθήσει να κλέψει ένα κουτί με μαγικά φασόλια από τα χέρια των μοχθηρών Jack και Jill. Τα συγκεκριμένα φασόλια τα αναζητά πάρα πολλά χρόνια, μιας κι είναι αυτά που θα του δώσουν το εισιτήριο για ένα γιγάντιο κάστρο, στο οποίο βρίσκονται τα χρυσά αυγά χήνας. Με τα χρυσά αυγά χήνας, ο Puss θα μπορέσει να ξεπληρώσει το χρέος του και να γίνει ήρωας για την πόλη του.
Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού των φασολιών συναντά τη γάτα Kitty μαζί με το αυγό Humpty Dumpty, τον πάλαι ποτέ αδερφικό φίλο του Puss, που στην πορεία τον πρόδωσε. Το δίδυμο Kitty και Humpty Dumpty είναι κι αυτό στον αγώνα του κυνηγιού των φασολιών. Μάλιστα αμφότεροι ζητούν τη βοήθεια του Puss, αφού πρώτα ο Humpty διαβεβαιώνει το γάτο πως έχει μεταμελήσει πλήρως για τις πρωτύτερες ενέργειές του.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου