The Elder Scrolls V: Skyrim: Vampire

Ένα σημαντικό πρόβλημα που θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα φέτος στο The Elder Scrolls V: Skyrim είναι τα vampires.
Δυστυχώς τα βαμπίρ έχουν αυξηθεί, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιο εύκολο να μολυνθείτε από τον ιό. Αν μολυνθείτε και αμελήσετε την υγεία σας, τότε ύστερα από λίγες ημέρες θα καταλήξετε να γίνετε πλήρες Vampire και ξαφνικά να αρχίσουν να σας επιτίθενται όλοι σε οποιαδήποτε πόλη, με το που σας βλέπουνε! Ποια είναι η λύση λοιπόν; Το θέμα το ψάξαμε εκτενέστερα και σας την παρουσιάζουμε.
Στάδιο 1: Δάγκωμα
Συμπτώματα: Πρόκειται για το πιο αρχικό στάδιο μόλυνσης. Απ' τη στιγμή που θα δαγκωθείτε θα πρέπει να το παρατηρήσετε στις ενδείξεις που υπάρχουν στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης. Αν δεν το παρατηρήσετε, τότε θα το καταλάβετε καλύτερα αν κατά την διάρκεια της ημέρας η οθόνη κοκκινίσει και δείτε το μήνυμα "Your Vampire Blood Boils in the Sun".
Γιατρειά: Θα πρέπει να πάρετε ένα Cure Disease Potion από την Alchemist οποιασδήποτε πόλης και να το πιείτε αμέσως. Το αν θα γιατρευτείτε θα το καταλάβετε αν μπείτε και βγείτε από ένα κτίριο και έξω έχει ήλιο. Αν σας βγάλει το ίδιο μήνυμα τότε είστε σε προχωρημένο στάδιο μόλυνσης. Αν δεν σας το βγάλει τότε προλάβατε το κακό.
Για να γιατρευτείτε κάποιοι προτείνουν το μνημείο Talos στο Whiterun. Το πρόβλημα είναι ότι πάντοτε σας εμφανίζεται η ένδειξη "All your diseases are healed", καθώς το μήνυμα είναι αυτοματοποιημένο. Με απλά λόγια πρόκειται για bug και δεν μπορείτε πάντοτε να είστε σίγουροι ότι γιατρευτήκατε.
Στάδιο 2: Προχωρημένη μόλυνση
Συμπτώματα: Την στιγμή που διαβάζετε αυτό το άρθρο έχουν ήδη περάσει αρκετές ημέρες στο save σας όπου έχετε τα παραπάνω συμπτώματα ("Your Vampire Blood Boils in the Sun"). Η ακόμα χειρότερα σας επιτέθηκε μια ολόκληρη πόλη και σας εμφανίστηκε πάνω δεξιά το μήνυμα "As a vampire you are feared and hated".
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου