Rainbow Six: Patriots

Το Rainbow Six ετοιμάζεται να κάνει δυναμικό comeback.
Ένα από τα διασημότερα FPS ετοιμάζεται να κάνει την επανεμφάνισή του. Ο λόγος για τον νέο τίτλο του Tom Clancy, που αυτή τη φορά θα είναι συνέχεια της σειράς Rainbow Six. Το sequel θα ονομάζεται Rainbow Six: Patriots.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του David Sears, creative director της Ubisoft, θα αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία, μιας και το ομαδικό παιχνίδι, η τακτική κι ο ρεαλισμός που αγάπησαν τόσο πολύ οι θαυμαστές της σειράς, θα συνδυαστεί με ένα ανανεωμένο gameplay και σενάριο. Το Rainbow Six: Patriots έχει ως σκοπό να αποδώσει όσο πιο πιστά γίνεται το κλίμα της σύγχρονης τρομοκρατίας και να επιτρέψει στους παίκτες να νιώσουν αυτή την εμπειρία μέσα από διάφορους χαρακτήρες.
Πιο αναλυτικά, η ιστορία θα εστιάζεται σε μια πολύ καλά οργανωμένη επαναστατική οργάνωση, ονόματι "True Patriots". Αυτή η οργάνωση φέρεται να πιστεύει πως η αμερικάνικη κυβέρνηση είναι αμετάκλητα κατεστραμμένη από άπληστους πολιτικούς κι από τα ειδικά εταιρικά συμφέροντα που εξυπηρετούν. Συνεπώς, τα μέλη της θα προσπαθήσουν να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να διεκδικήσουν πίσω τη χώρα τους. Θα έχουμε δηλαδή Αμερικάνικες ειδικές δυνάμεις εναντίον Αμερικανών τρομοκρατών. Η ομάδα του νέου Rainbow στην προσπάθειά της να αναστείλει αυτό το εγκληματικό κύμα της νέας γενιάς τρομοκρατών θα χρειαστεί να πάρει κρίσιμες εθνικές, αλλά και ηθικές αποφάσεις. Τέλος, αναμένουμε μια πλειάδα καινοτόμων στοιχείων στο Co-op και το multiplayer mode.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου