Grand Theft Auto V: Τα πρώτα στοιχεία

Οι επίσημες αποκαλύψεις της Rockstar. Πολλά έχουν ειπωθεί για το πρώτο τρέιλερ του νέου GTA. Ας δούμε όμως και την επίσημη εκδοχή.
Σύμφωνα με την Rockstar, το Grand Theft Auto 5 θα διαδραματίζεται στο Los Santos (Los Angeles) και το Vinewood (Hollywood). Οι δύο αυτές περιοχές είναι μέρος της πολιτείας του San Andreas, δηλαδή της...California. Όπως αντιλαμβάνεστε, το γνώριμο σκηνικό του παλιού GTA επιστρέφει για άλλη μια φορά και συγκεκριμένα οι αποστολές σας θα διαδραματίζονται πλέον στη Νότια Καλιφόρνια. Ακόμη, υπάρχει και η περιοχή Los Puerta, η οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη ποια πόλη προσδιορίζει.
Στο παιχνίδι θα υπάρχουν ακόμη οι πόλεις San Fierro (San Francisco) και Las Venturas (Las Vegas), ενώ το gameplay θα διατηρήσει το open-world στοιχείο του, με ελεύθερη μετακίνηση στην πόλη και δυνατότητα επιλογής αποστολής. Τέλος, θα υπάρξει και multiplayer mode, για το οποίο όμως δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες. Όσο για τον πρωταγωνιστή ο οποίος δεν αποκαλύφθηκε, στο 1:05 υπάρχει πιθανότητα ο τύπος που τρέχει προς την κάμερα να είναι ο Carl Johnson από το GTA: San Andreas, κάτι το οποίο βάση σκηνικού καθόλου δεν αποκλείεται ως πιθανό σενάριο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου