Ace Combat: Joint Assault

Σεναριακά, σύμφωνα με το τελευταίο τρέιλερ που είναι διαθέσιμο, θα έχετε τους ρόλους των πιλότων της Martines Security και συγκεκριμένα θα πιλοτάρετε στην Antares Team. Η οικονομική κρίση που μαστίζει τις χώρες σε όλο το κόσμο θα έχει σημαντικό ρολο μέσα στο παιχνίδι, μιας και η τρομοκρατική οργάνωση με το όνομα Valahia, θα απειλεί τον κόσμο και τις χώρες με πυρηνικές επιθέσεις σε περίπτωση που δεν δώσουν τα χρήματα που ζητάνε. Οπότε σ' αυτή την περίπτωση, εσεις θα πρέπει να αποκρούσετε τις επιθέσεις, έτσι ώστε να γλυτώσετε τον κόσμο απο την ολοκληρωτική καταστροφή.
Τι θα συναντήσετε
Στο Joint Assualt θα γίνουν ριζικές αλλαγές, αφού πλέον το όλο σκεπτικό της σειράς αλλάζει. Τα γεγονότα του παιχνιδιού θα πραγματοποιούνται σε πραγματικές περιοχές του κόσμου. Mερικές απο τις χώρες που θα πετάξετε είναι η Ιαπωνία, οι Ηνωμένες Πολιτίες αλλά και η Αίγυπτος. Ακόμη, από τα τρέιλερ που έχουμε δει, τα φανταστικά αεροπλάνα του Ace Combat απουσιάζουν και την θέση τους εχουν πάρει 40 πραγματικά μαχητικά μοντέλα, στα οποία μαλιστα θα μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα, αλλά να ρυθμίσετε τα μηχανικά τους μέρη.
Οι εναέριες μάχες θα εχουν ιδιαιτερο ενδιαφέρον, καθώς θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορα στο PSP ένα νέο σύστημα μάχης, το οποίο θα παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που θα πιλοτάρετε. Συγκεκριμένα, θα αφαιρεθεί το σύστημα του μακρινού lock on από τα αεροπλάνα έτσι ώστε να αναγκάζεστε να έρχεστε σε πιο κοντινές αποστάσεις για να αντιμεντωπίζετε τους αντιπάλους σας. Οι μάχες θα γίνουν με αυτό τον τρόπο πιο έντονες και "προσωπικές". Θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε σε παιχνιδι αερομαχιών τα μαχητικά να μην είναι ικανά να κάνουν μάχες σε μεγάλη απόσταση. Ίσως βέςβαια αυτό να μην έχει θετικά αποτελέσματα από αποψη ρεαλισμού αλλά και ευκολίας στο gameplay.
Ο οπτικός τομέας θα είναι βελτιωμένος αλλά δυστηχώς σε μικρό βαθμό. Τα αεροπλάνα θα είναι σχεδιασμένα με αρκετή λεπτομέρεια, αλλά δεν θα ισχύει και το ίδιο με τα περιβάλλοντα, τα οποία θα είναι σχετικά άδεια σε σύγκριση με τις εκδόσεις του παιχνιδιού σε Playstation 3 και Xbox 360. Από την άλλη, ο ήχος, από πλευράς μουσικής καθώς και ηχητικών εφέ θα παραμείνει στα ίδια υψηλά επίπεδα που μας έχει συνηθίσει η σειρά Ace Combat.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου