Assassin's Creed: Brotherhood

Μετά την επιτυχία του sequel του Asssassin’s Creed, η Ubisoft αναπτύσσει το επόμενο μέρος της σειράς. Το Assassin’s Creed: Brotherhood αναμένεται να κυκλοφορήσει προς τα τέλη της χρονιάς και θα περιλαμβάνει για πρώτη φορά ένα online multiplayer mode.
Πρωταγωνιστής θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο Ezio, τον οποίο είχαμε δει και στο Assassin’s Creed II. Στο επεισόδιο αυτό, θα οργανώνετε την δική σας…αδερφότητα από δολοφόνους και θα καλείστε να χτυπήσετε τον εχθρό στο στρατηγείο του, το οποίο εδρεύει στη Ρώμη. Ετοιμαστείτε λοιπόν για νέες επικές μάχες στην γραφική Ιταλία.
Στο multiplayer mode, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι θα αναλαμβάνετε τον δολοφόνο της επιλογής σας και θα καλείστε να σκοτώσετε άλλους παίκτες, επιλέγοντας το…στυλ με το οποίο θα τους εξοντώσετε. Στα πρώτα δείγματα γραφής της Ubisoft, φαίνεται ότι το πιθανότερο είναι ανάμεσα στους επιλέξιμους χαρακτήρες του multiplayer mode, να συγκαταλέγονται και γυναίκες.
Το Assassin’s Creed: Brotherhood αναμένεται να κυκλοφορήσει για PC, Playstation 3 και Xbox 360 αυτό το φθινόπωρο. Μένει να δούμε αν όντως η κυκλοφορία του θα είναι ταυτόχρονη και στις τρεις πλατφόρμες, καθώς και το κατά πόσο θα έχει βελτιωθεί σε σχέση με την προγενέστερη έκδοση.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 σχόλια:

  1. ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ PC Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ Xbox KAI PS3;;; ΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...nickmatz@hotmail.com ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai gia PC, episis esteila e-mail sthn ubisoft kai mou eipan oti stin ellada 8a bgei 100% kai malon telos oktobri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re paidia epeidi twra exw mperdeutei poly mipws kserete an tha bgei gia pc stis 16 noembriou i tha bgei prwta gia ps3 kai x-box 360 kai meta gia pc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gyus thelw help loipon gia ps3 kai xbox exei vgei gia pc pote vgainei plzz sthlte email sto stayros-12345@hotmail.com ok plzzzzzz peite mou thn imerominia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. sigouro auto gia 9 maiou sta pc? emeis dld ti hmaste koroida na perimenoume panta teleutaioi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ok to oti vgeike 19 noevriou 2010 ps3 kai xbox kai sto pc na argisei to katalaveno! alla den katalaveno giati na vgei ameriki sto pc 22/02/2011 kai stin evropi 26/03/2011!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. mono kai mono gia ayto to logo den tha to agoraso alla tha perimeno 1-2 vdomades mexri na to crackarei kaneis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. eleos enai ayto...cto teloc erxetai ce mac can hli9ioi lol , 9 Maiou dn bgenei tlka ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή