Max Payne 3: έρχεται επίσημα!

Η εδώ και πολύ καιρό αναμενόμενη συνέχεια του Max Payne 2 θα κυκλοφορήσει, σύμφωνα με το γερμανικό Amazon, στις 29 Οκτωβρίου 2010. Ο προκάτοχος της είχε εμφανιστεί στην αγορά στις 24 Οκτωβρίου του 2003. Άλλες πιθανές ημερομηνίες κυκλοφορίας είναι - σύμφωνα με τους online διανομείς play.com και το αυστριακό gamesonly - η 1η Οκτωβρίου 2010 ή ακόμα και η 1η Νοεμβρίου 2010. Αυτή η ασάφεια υπάρχει καθώς ακόμα δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από την Rockstar, την εταιρεία που έχει αναλάβει την ανάπτυξη του.
Στα δύο πρώτα μέρη της σειράς ο ήρωας του παιχνιδιού είχε ένα στιλάτο χαρακτήρα με γραβάτα και άψογη περιποίηση του μαλλιού. Στο τρίτο μέρος, ωστόσο, θα είναι ατημέλητος, αξύριστος και με άγριες διαθέσεις, θυμίζοντας έντονα τον Bruce Willies στη σειρά ταινιών "Πολύ σκληρός για να πεθάνει". Όλες οι επιχειρήσεις θα λαμβάνουν χώρα στο Σάο Πάολο.
Εκεί ο Max Payne θα εργάζεται ως σωματοφύλακας σε μια από τις πλουσιότερες οικογένειες της πόλης. Κάτι που δεν θα κρατήσει πολύ. Σύντομα θα έρθει σε σύγκρουση με το υπόκοσμο της πόλης, μιας σύγκρουσης που κλιμακώνεται με γοργούς ρυθμούς προσφέροντας ασταμάτητες σκηνές δράσης.
Ανάμεσα στους νεωτερισμούς του παιχνιδιού είναι και η δυνατότητα ο Max να χρησιμοποιεί τους αντιπάλους του ως ασπίδα για τις σφαίρες. Κάτι που σίγουρα δεν αποτελεί καινοτομία αλλά που αναμφίβολα δεν παύει να αποτελεί μια ενδιαφέρουσα νέα λειτουργία. Ένας ακόμα νεωτερισμός αφορά στην περίπτωση που ο Max Payne κείτεται βαριά τραυματισμένος στο έδαφος. Εκεί έχει μερικά δευτερόλεπτα καιρό για να την σκαπουλάρει, με την αδρεναλίνη του να κτυπά κόκκινο και να συνεφέρει όλο του το σώμα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου