Το Sims 3 έρχεται σε κονσόλες

Παρόλο που το δημοφιλές παιχνίδι είχε διατεθεί και παλαιότερα και για τις video game κονσόλες, η σειρά δεν είχε την ίδια επιτυχία σε σχέση με την έκδοση για το PC. Η EA ευελπιστεί να ανατρέψει αυτή την κατάσταση προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους οι χρήστες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το μεγαλύτερο life simulator παιχνίδι στις διάφορες κονσόλες.
Οι εκδόσεις για το PS3 και το Xbox 360 θα επιτρέπουν στους χρήστες να μοιράζονται υλικό και τις δημιουργίες τους με άλλους παίχτες, ενώ θα παραμένουν συνδεδεμένοι με τις ζωές των Sims τους. Από την άλλη, η έκδοση του Sims 3 για το Wii, θα δίνει περισσότερη έμφαση στο multiplayer, τοποθετώντας τους Sims τον έναν ενάντια στον άλλον, για την κατάκτηση βραβείων. Επιπλέον, στη Wii έκδοση οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν περαιτέρω εξερευνήσεις χάρη στις ειδικές in-game αναζητήσεις. Όσον αφορά στο DS, το κύριο χαρακτηριστικό θα είναι η διαμόρφωση, αφού το stylus θα επιτρέπει στους παίχτες να χτίζουν σπίτια, να δημιουργούν σχέδια για τους τοίχους και άλλα αντικείμενα, ακόμα και να "πλάθουν" τα χαρακτηριστικά του προσώπου των Sims τους μέσω της οθόνης αφής.
Ένα χαρακτηριστικό, το οποίο θα είναι κοινό για όλες τις εκδόσεις των Sims 3, θα είναι η εισαγωγή του "Karma Powers", που θα επιτρέπει στους χρήστες να βασανίζουν ή να ευλογούν τους Sims τους κατά βούληση. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα μπορούν να καθορίζουν τις τύχες των Sims τους και είτε θα αυτοί θα απολαμβάνουν τα αγαθά της καλής τους μοίρας είτε θα περιπλέκονται σε απελπιστικές καταστάσεις.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου