Toy Story 3 για X360, PS3, PC

Πάω στοίχημα ότι οι περισσότεροι από ‘σας θα αναρωτιέστε αυτή τη στιγμή, τι το ξεχωριστό έχει το Toy Story 3 που του αφιερώνουμε και hands-on. Πιστέψτε με, κι εγώ το ίδιο πάσχιζα να καταλάβω βλέποντας τη Disney να προωθεί το παιχνίδι της σε κάθε ευκαιρία, τι το συγκλονιστικό θα είχε τέλος πάντων το έρμο το Toy Story 3. «Όταν μας πρότειναν το παιχνίδι από τη Disney, τους προτείναμε δύο πράγματα: είτε έναν τυπικό, βασισμένο στην ταινία platform τίτλο, είτε ένα sandbox και αρκετά πιο ελεύθερο project. Η απάντησή τους ήταν “τα θέλουμε και τα δύο” και κάπως έτσι προέκυψε το Toy Story 3», εξηγεί ο Jon Warner, Senior Producer του τίτλου.
Το Toy Story 3 λοιπόν χωρίζεται σε δύο τμήματα: το τυπικό μέρος που ακολουθεί πιστά την πλοκή της ταινίας (δεν υπάρχει λόγος καν να πούμε κάτι επ' αυτού για την ώρα πέραν του ότι ο βαθμός δυσκολίας θα προσαρμόζεται στις ικανότητες του παίκτη ενόσω εκείνος παίζει) και το Toy Box mode, ένα ιδιότυπο sandbox mode το οποίο είναι και το «ζουμί» του παιχνιδιού. Εδώ λοιπόν τι γίνεται; Ελέγχοντας τον χαρακτήρα της επιλογής σας, αποκτάτε πρόσβαση σε μια μεγάλη, άδεια επιφάνεια σε στυλ φαρ ουέστ την οποία σταδιακά θα μπορείτε να γεμίζετε με παιχνίδια, κτήρια και λοιπά αντικείμενα, σαν να ανοίγατε ένα κουτί με παιχνίδια παίζοντας στο δωμάτιό σας! Για να προσθέσετε το παραμικρό στην πόλη σας πληρώνετε με χρήματα που κερδίζετε ποικιλοτρόπως: εξερευνώντας τον χάρτη, ολοκληρώνοντας τις απλοϊκές αποστολές που θα σας θέτουν οι NPC κλπ.
Το μαραφέτι που βλέπετε πίσω απ' τον Buzz θα σας επιτρέψει να μικρύνετε ή να μεγεθύνετε αντικείμενα -με απρόβλεπτα αποτελέσματα.Οι επιλογές σας είναι άπλετες αφού μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα: από την εμφάνιση και το χρώμα των κτηρίων, μέχρι τα ρούχα των NPC και τα παιχνίδια που θα υπάρχουν στην πόλη σας! Στο Toy Box mod θα έχετε την ευκαιρία να φέρετε εις πέρας τόσο αποστολές όσο και να συμμετάσχετε σε αγώνες ταχύτητας και διάφορα κυνηγοevents. Στο hands-on για παράδειγμα, δοκίμασα να μικρύνω (με τη βοήθεια μιας συσκευής) το άλογό μου! Ε, όχι απλά το αποτέλεσμα προκαλούσε γέλια μέχρι δακρύων (ο Buzz να ιππεύει ένα άλογο που είχε το μέγεθος της μπότας του!) αλλά ξεκλειδώθηκε και ένα νέο event για μικρά άλογα! Πολλά από τα παιχνίδια και κτήρια που θα τοποθετείτε στην πόλη σας θα φέρνουν μαζί τους νέους NPC (εναλλακτικά τους αγοράζετε) ενώ τα μεγαλύτερα εξ’ αυτών θα καταλαμβάνουν τη δικιά τους, ξεχωριστή τοποθεσία περιλαμβάνοντας παράλληλα και αποκλειστικά levels μέσα τους! Όπως αντιλαμβάνεστε, τα γραφικά στο παιχνίδι είναι τάλε-κουάλε με αυτά της ταινίας –ο Warner δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί ότι η Pixar τους παρείχε όλα τα assets διευκολύνοντάς τους σημαντικά στην ανάπτυξη του τίτλου η οποία διήρκεσε πάνω από δύο χρόνια.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου