Syberia III με παλιές καλές εποχές..

Ο τίτλος προορίζεται για PC, αλλά και για PS3! Η εταιρία θέλει να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο online multiplayer σύστημα, το οποίο θα επιτρέπει τη συνεργασία των χρηστών από PC σε PS3, αλλά και αντίστροφα (cross-platform gameplay). Η καινοτομία αυτή φαίνεται εντυπωσιακή εκ πρώτης όψεως, ιδιαίτερα για point and click adventure games, στην ουσία όμως θα δεσμεύει τους παίχτες. Δηλαδή, ο μοναδικός τρόπος για την επίλυση ορισμένων γρίφων και για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού θα είναι το multiplayer mode. Η Sony από την άλλη δεν είναι τόσο θερμή στο να κάνει ένα τέτοιο βήμα και ενδέχεται η κυκλοφορία του νέου Syberia να απευθύνεται για PC και μόνο. Όσον αφορά τα γραφικά του τίτλου, το βέβαιο είναι ότι αυτή τη φορά θα περιπλανηθούμε σε ένα real-time 3D περιβάλλον.
Σενάριο
Η ιστορία του παιχνιδιού θα έχει για άλλη μια φορά την υπογραφή του Benoît Sokal, δημιουργού των δυο προηγούμενων τίτλων της σειράς, ενώ θα πρωταγωνιστήσει και πάλι η αινιγματική δικηγόρος Kate Walker! Το ταξίδι συνεχίζεται για την νεαρή κοπέλα, η οποία ακολουθώντας τα ίχνη των μαμούθ, θα οδηγηθεί σε έναν κόσμο στον οποίο η φαντασία και η πραγματικότητα συνορεύουν. Μια σπουδαία ανακάλυψη την περιμένει, καθώς λευκά αλλόκοτα πουλιά υποδεικνύουν την ύπαρξη εξαφανισμένων θηλαστικών! Επιπρόσθετα, ο δρόμος της Kate Walker θα διασταυρωθεί με αυτόν της πράκτορος του FBI Victoria McPherso (η οποία επίσης έχει πρωταγωνιστήσει σε τίτλους της Microids Still life Ι & ΙΙ), που θα προσπαθεί να ρίξει φως σε μια υπόθεση αρχαιοκαπηλίας.
Σε γνωστή συνταγή
Όπως φαίνεται, η εταιρία θα χρησιμοποιήσει την ίδια συνταγή, αναμιγνύοντας το μύθο, το σασπένς, την οικολογία και τη δράση, για ένα πολλά υποσχόμενο sequel. Η κυκλοφορία αναμενόταν τον Ιούλιο του 2010, αλλά όπως όλα δείχνουν θα ανέβει στα ράφια των καταστημάτων το 2011...
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου