Το Alan Wake διαθέσιμο για Xbox 360

Ξεκινώντας από σήμερα, οι οπαδοί σε ολόκληρη την Ευρώπη μπορούν επιτέλους να πάρουν στα χέρια τους το πολυπόθητο και απόλυτο sleeper hit της Remedy, "Alan Wake", καθώς αυτό "φωτίζει" πλέον τα ράφια των καταστημάτων. Οι κριτικοί έχουν ήδη υποδεχθεί αυτή τη blockbuster προσθήκη στην οικογένεια του Xbox 360 με εξαιρετικά θετικά σχόλια, καθώς και οι ίδιοι βυθίζονται στο συνταρακτικό και δαιδαλώδες κινηματογραφικό κόσμο της πόλης Brightfalls.
Το "Alan Wake", που φέρνει ένα νέο ύφος αφήγησης στο Xbox 360, είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ δράσης από τη Remedy, το φημισμένο δημιουργό της επιτυχημένης σειράς "Max Payne". Το παιχνίδι βασίζεται σε επεισόδια, με μία γεμάτη σασπένς και συνεχή συμμετοχή από το χρήστη πλοκή, εμπνευσμένη μεταξύ άλλων από τον Stephen King, το "Lost" και το "Twin Peaks", που παρουσιάζει νέες ανατροπές και αποκαλύψεις για τους χαρακτήρες κάθε λεπτό που περνά.
Οι παίκτες καλούνται να ξετυλίξουν το κουβάρι της πλοκής μέσα από πολυσύνθετες αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων, μοναδικές μεθόδους επίλυσης προβλημάτων και δυνατές μάχες ενάντια σε τρομακτικούς εχθρούς. Σε αυτό τον "σκοτεινό" κόσμο, όπου η φαντασία και η πραγματικότητα συγκρούονται, ο Alan Wake πρέπει να χρησιμοποιήσει διάφορα συμβατικά όπλα για να επιβιώσει, έχοντας στο πλευρό του, μεταξύ άλλων, τον ισχυρότερο του σύμμαχο ενάντια στο σκοτάδι - το ίδιο το φως.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου