Στις 15 Οκτώβρη το νέο Medal of Honor

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι η νέα έκδοση του Medal of Honour θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 15 Οκτωβρίου. Παράλληλα με αυτή την ανακοίνωση εμφανίστηκε ένα ακόμα trailer από το παιχνίδι. Το clip με τον τίτλο "Leave a Message" απεικονίζει πεζοναύτες του αμερικανικού στρατού να πετάνε με ένα ελικόπτερο πάνω από το πεδίο μάχης.
Παράλληλα ακούγεται στο background πώς ένα άνδρας της ομάδας διαβεβαίωνε την οικογένεια του ότι η αποστολή που θα πήγαινε θα ήταν απλή και σίγουρη. Κάτι που σαφώς δεν ισχύει, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς από το trailer. Σύμφωνα με την EA αυτό το video clip αποτελεί το πρώτο μιας σειράς από trailers τα οποία θα παρουσιάζουν τις εμπειρίες των στρατιωτών του σήμερα.
Το Medal of Honor εγκαταλείπει για πρώτη φορά στην εντεκάχρονη ιστορία του το σενάριο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και μας μεταφέρει στη σύγχρονη εποχή, σε επιχειρήσεις που γίνονται στο Αφγανιστάν. Ο παίκτης αναλαμβάνει, όπως στο Modern Warfare, διάφορους ρόλους, από απλούς στρατιώτες έως επίλεκτους κομμάντο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου