The Secret World με νέο MMORPG

Φανταστείτε αν κάθε μύθος, θεωρία συνωμοσίας και αστικός θρύλος ήταν αλήθεια. Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν κάθε εφιάλτης σας είχε σάρκα και οστά, αν οι βρικόλακες κυνηγούσαν τους θνητούς το βράδυ και αν οι λυκάνθρωποι καραδοκούσαν στους υπονόμους. Εάν φανταστήκατε όλα τα παραπάνω, τότε έχετε μία καθαρή εικόνα για το νέο MMORPG που ετοιμάζει η Funcom και λαμβάνει χώρα στον πραγματικό κόσμο.
Εξέλιξη χαρακτήρων
Στην αρχή του παιχνιδιού θα κληθείτε να διαλέξετε σε ποια οργάνωση θέλετε να ανήκετε: Illuminati, Templar ή Dragon. Σύμφωνα με τη μυστική Περιβάλλον
Στο Secret world, οι αποστολές σας θα σας οδηγούν σε πραγματικές πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο και η Σεούλ, αλλά και φανταστικές πόλεις, όπως η Νέα Αγγλία και η μυθική Άγκαρθα που τοποθετείται στην Κούφια γη. Η Funcom θέλει να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στο κινηματογραφικό στοιχείο των αποστολών και να επαναπροσδιορίσει το είδος των MMORPG χρησιμοποιώντας πολύ προσεγμένο και σύνθετο σενάριο, πράγμα που έχει εκλείψει στα σύγχρονα RPG. Μέσα από τις αναζητήσεις σας, θα περιπλανηθείτε σε διάφορες χρονικές περιόδους και ίσως σε σημεία-κλειδιά της ιστορίας μας.
Όπως σε κάθε παιχνίδι του είδους, έτσι και στο The Secret World, θα υπάρχουν τα instances, δηλαδή διάφορα dungeons που θα μπορείτε να εξερευνήσετε μόνοι σας ή με την ομάδα σας, χωρίς να σας ενοχλούν οι υπόλοιποι παίκτες. Πέρα από τις αποστολές συνεργασίας, θα υπάρχει και μία αρκετά μεγάλη ζώνη PvP, όπου θα μπορείτε να πολεμάτε με άλλους παίκτες που ανήκουν στις αντίπαλες μυστικές οργανώσεις.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου