World of Warcraft: Mists of Pandaria

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρόσφατα, όταν η Blizzard είχε κατοχυρώσει την ονομασία Mists of Pandaria, υπήρχε μεγάλη πιθανότητα αυτό να ήταν το νέο expansion του WoW.
Έτσι λοιπόν στην Blizzcon ανακοινώθηκε ότι το επόμενο κομμάτι του παιχνίδιού θα μας φέρει στην Pandaria. Παράλληλα, με την προσθήκη των Pandaren σαν τη νέα φυλή του παιχνιδιού, θα έχουμε και ένα νέο class, τον Monk. Το νέο Class δεν θα είναι hero class όπως ήτανε ο Death Knight, επομένως θα ξεκινάτε απο το level 1 και στο level 10 θα μπορείτε να επιλέξετε αν θα ακολουθήσετε τους Horde ή τους Alliance. O Monk θα έχει τρία talent trees, ένα για Healing, ένα για Damage και ένα για τanking και θα ξοδεύει Chi για τις ικανότητές του. Τέλος όλα τα races εκτός απο Goblin και Worgen θα μπορούν να γίνουν Monk για αρχή.
Παράλληλα, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές, στα talent trees. Τα περισσότερα talents θα γίνουν spells και οι χαρακτήρες θα μπορούν να μάθουν όλα τα specs, εκτός από τα spec abilities τα οποία θα ξεχωρίζουν. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε όποιο talent θέλετε απο το level 15 χωρίς να υπάρχει περιορισμός όπως υπήρχε μέχρι σήμερα, ενώ θα μπορείτε να επιλέξετε 1 talent ανά 15 levels. Τέλος, το level cap θα αυξηθεί στο 90.
PvE Scenarios
Μια απο τις καινούργιες προσθήκες θα είναι τα PvE Scenarios. Εδώ θα μπορείτε να κάνετε διάφορες ειδικές αποστολές μέσα στο παιχνίδι όπως για παράδειγμα να προστατεύσετε μια περιοχή απο την επίθεση διάφορων τεράτων. Αυτό θα μπορεί να γίνει απο 3 εώς 25 άτομα χωρίς να χρειάζεστε συγκεκριμένο setup όπως στα raids και στα dungeons. Δηλαδή μπορείτε να μπείτε και χωρίς tank, healer ή dps, αλλά με ότι πιστεύετε ότι είναι αναγκαίο για το συγκεκριμένο σενάριο.
Challenge Modes
Για όσους θυμούνται, μέχρι στιγμής είχαν υπάρξει δύο στο παιχνίδι. Ήταν το Τimed run στον Baron Rivendale το οποίο σας αντάμοιβε με παραπάνω loot και το πρώην raid και νυν dungeon, Zul’Aman, το οποίο όταν καταφέρνατε να το τελειώσετε στο χρονικό διάστημα που σας δινότανε παίρνατε δώρο το Amani War Bear mount. Το Zul' Aman θα υπάρχει και στο Mists of Pandaria, σε πολύ μεγαλύτερο level, με νέα pets, mounts, τίτλους και achievements.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου