Κυκλοφορία Wii U και 3DS update

Όπως αποκάλυψε η Nintendo, η τελική έκδοση της κονσόλας Wii U θα παρουσιαστεί στην επόμενη E3, τον Ιούνιο του 2012. Ανακοίνωσε επίσης ότι η νέα της κονσόλα θα είναι διαθέσιμη μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος, το οποίο ξεκινάει τον Απρίλιο του 2012 και ολοκληρώνεται τον Μάρτιο του 2013. Σύμφωνα με μια ανώνυμη πηγή μέσα από την ιαπωνική εταιρεία, οι developers πιστεύουν ότι η κυκλοφορία του συστήματος θα γίνει τον Ιούνιο του 2012 (ίδιο μήνα με αυτόν της Ε3), αλλά το πιο πιθανό είναι να βρεθεί στα ράφια των ευρωπαϊκών καταστημάτων μέσα στο φθινόπωρο του 2012.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι το Wii U είναι πολύ δύσκολο στον προγραμματισμό, ενώ αναφέρθηκαν και κάποια προβλήματα με το chipset της κονσόλας, το οποίο αδυνατεί αυτή τη στιγμή να στείλει σωστά τα δεδομένα στο χειριστήριο μέσω video streaming. Αν αυτά τα στοιχεία αληθεύουν, τότε θα είναι λίγο δύσκολο για την Nintendo να προλάβει να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του επιτυχημένου Wii μέσα στον Ιούνιο. Τα demos που ήταν διαθέσιμα στην φετινή Ε3 παίζανε μια χαρά πάντως κι από ότι φαίνεται, μάλλον οι developers δεν έχουν μάθει ακόμα να γράφουν κώδικα για το Wii U στο επίπεδο που θα επιθυμούσαν.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Nintendo, οι hardware engineers πήραν το μάθημά τους από την κυκλοφορία του 3DS και πρόκειται να πάρουν τα απαραίτητα μέτρα, ώστε το Wii U να έχει μια επιτυχημένη κυκλοφορία (σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και η ανακοίνωση μιας λογικής τιμής αγοράς). Όσον αφορά την φορητή κονσόλα της εταιρείας και δεδομένου ότι πούλησε λιγότερα τεμάχια από το αναμενόμενο, το 3DS θα υποδεχτεί καινούριους τίτλους, όπως το Mario Kart 7, ενώ θα γίνει διαθέσιμο και ένα system update στα τέλη Νοεμβρίου.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου