Blizzcon 2011 με πολλά καλούδια...

Η Blizzcon είναι η γιορτή της Blizzard η οποία έχει καθιερωθεί από το 2005, με εξαίρεση το 2006 όταν και δεν διεξήχθη καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρείας δεν υπήρχε κάτι το αξιοσημείωτο για προβολή. Από το 2007 μέχρι σήμερα λοιπόν, η Αμερικανική εταιρεία είναι πιστή στο ραντεβού της για όλους τους fans των RPG και Strategy που αδυμονούν να μάθουν για τα νέα games της.
Σκοπός της Blizzcon και προσέλευση
Βασικός σκοπός της Blizzcon είναι η συγκέντρωση των fans της Blizzard με σκοπό να ενημερωθούν για τις νέες κυκλοφορίες, τα expansions, τα διάφορα τουρνουά. Μέσα σ' όλα αυτά έχουμε μέχρι και διαγωνισμούς...χορού και κοστουμιών!
Την πρώτη χρονιά, η Blizzcon συγκέντρωσε 8.000 άτομα, σε μια εποχή όπου το World of Warcraft δεν είχε τόσο μεγάλη απήχηση. Η κορύφωση ήρθε το 2010 με 27.000 επισκέπτες, ενώ φέτος είχαμε είχαμε μια μικρή μείωση, μόλις κατά 1.000 άτομα πράγμα που δείχνει ότι ίσως οι φίλοι της Blizzard να είναι λίγο απογοητευμένοι από τις νέες εξελίξεις, ειδικά στον τομέα του World of Warcraft.
Παρά την μείωση βέβαια, ο κόσμος το διασκέδασε με τν ψυχή του, όπως άλλωστε γίνεται κάθε χρόνο.
Τι είδαμε
Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, ξεκινήσαμε με την ανακοίνωση για το επόμενο expansion του World of Warcraft, με την ονομασία Mists of Pandaria. Είχαμε λοιπόν παρουσίαση των νέων αλλαγών, την προσθήκη μιας νέας φυλής, νέo class και φυσικά νέες περιοχές.
Παράλληλα, οι αλλαγές οι οποίες θα συμβούν είναι αρκετές και το παιχνίδι κάνει ένα είδος reboot στην ιστορία μιας και η φυλή των Pandaren δεν υπήρχε σε κάποιο game της Blizzard εκτός από το Warcraft III, όπου εμφανίστηκαν σε ένα συγκεκριμένο χάρτη με όχι και τόσο σημαντικό ρόλο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου