Street Fighter X Tekken

Το νέο fighting game της Capcom θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Μαρτίου. Η αποκάλυψη έγινε κατά την διάρκεια της Comic-Con, η οποία λαμβάνει χώρα στη Νέα Υόρκη από την Πέμπτη και ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή.
Γνωστοποιήθηκε επίσης ότι στο παιχνίδι θα κάνει την εμφάνισή του ο Rufus, ένας από τους νέους χαρακτήρες του Street Fighter IV. Ακόμη, ένα νέο σύστημα με Gems θα σας δίνει την δυνατότητα να παραμετροποιήσετε τους αγαπημένους σας μαχητές. Θα υπάρχουν συνολικά 30 χαρακτήρες για να επιλέξετε, 14 από το Street Fighter και 13 από το Tekken, ενώ τρεις ακόμη χαρακτήρες θα είναι διαθέσιμοι αποκλειστικά για τις κονσόλες της Sony. Εκτός από την κυκλοφορία για PS3 και Xbox 360, η Capcom επιβεβαίωσε ότι το Street Fighter X Tekken θα κυκλοφορήσει και σε PC και PS Vita, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν θα υπάρξει ταυτόχρονη διάθεση για όλες τις πλατφόρμες. Το παιχνίδι θα χρησιμοποιήσει την engine του Street Fighter, την οποία είδαμε και στο Street Fighter IV, με τους μαχητές του Tekken να μεταφέρονται επανασχεδιασμένοι, αλλά διατηρώντας όλες τις κινήσεις τους.
Παράλληλα, θα γίνει διαθέσιμη και μια Special Edition του παιχνιδιού (αρχικά μόνο στην Αμερική), μέσα στην οποία θα υπάρχουν:
- Μια μίνι καμπίνα Arcade
- Ένα κόμικ
- 36 gems μέσα στα οποία θα περιλαμβάνονται τόσο τα Pre-Order Packs, όσο και ένα αποκλειστικό πακέτο
- Εννέα αποκλειστικά gems για όσους προπαραγγείλουν την Special Edition

Η τιμή πώλησης της Special Edition δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, αλλά μάλλον θα είναι…τσιμπημένη, αν αναλογιστούμε ότι περιλαμβάνεται και ένα arcade μηχάνημα!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου