Fifa 12 & PES 2012 patches

Τα νέα patch για Fifa 12 και Pro Evolution Soccer 2012.
Η EA Sports και η Konami ετοίμασαν τις πρώτες αλλαγές για τα ποδοσφαιράκια τους μέσω των αντίστοιχων patch. Ας δούμε λοιπόν πιο αναλυτικά τι περιλαμβάνουν.
Fifa 12
Όσοι συνδεθείτε στο Fifa 12, θα μπορέσετε να κατεβάσετε αυτόματα το πρώτο patch, το οποίο διορθώνει τα εξής χαρακτηριστικά:
- Χωρίς έλεγχο τερματοφύλακα στο online 1vs1: Πολλοί παραπονεθήκατε ότι στους απλούς online αγώνες (χωρίς Virtual Pro), υπήρχε δυνατότητα ελέγχου του τερματοφύλακα με το πλήκτρο Select (PS3) ή Back (Xbox 360). Η δυνατότητα αυτή αφαιρέθηκε και πλέον παραμένει μόνο στους offline αγώνες.
- Δεν υπάρχει πλέον η προβληματική αποσύνδεση στο Fifa Ultimate Team.
- Λιγότερο lag στα trades του Fifa Ultimate Team.
- Διόρθωση ορισμένων ακόμη bugs στο Fifa Ultimate Team.
- Διόρθωση του παγώματος οθόνης όταν κατεβάζατε το Game Face.
- Διόρθωση του bug στο οποίο μία online ομάδα ελεγχόταν από αντίπαλο παίκτη.
Pro Evolution Soccer 2012
Μετά το πρώτο patch το οποίο περιείχε όλες τις τελευταίες μεταγραφές, τώρα η Konami στοχεύει στο να διορθώσει όσο μπορεί το gameplay του παιχνιδιού. Η αρχή θα γίνει με το "stutter run bug".
Το συγκεκριμένο bug, συμβαίνει σε ορισμένες περιπτώσεις, όταν πατάτε το κουμπί του Sprint. Ο παίκτης σας αρχικά τρέχει κανονικά και ξαφνικά σταματάει και ξεκινάει να τρέχει πάλι μετά από λίγα δεύτερα. Το πρόβλημα αυτό παρατηρείται τόσο όταν έχετε την μπάλα, όσο κι όταν είστε χωρίς την μπάλα. Κατά έναν επίσης περίεργο τρόπο, το bug ισχύει μόνο για το controller Νο. 1. Αν συνδεθείτε με το δεύτερο controller σας τότε δεν θα το δείτε στην πράξη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου