Diablo III beta full preview

Με την ίδια συνταγή με ακόμα πιο casual χαρακτήρα!
Στα πλαίσια της κλειστής beta του Diablo III, η Blizzard μας παρείχε από τις πρώτες μέρες ένα serial number, με το οποίο μπορέσαμε να δοκιμάσουμε όλους τους χαρακτήρες και να βγάλουμε τα πρώτα συμπεράσματά μας. Επειδή όμως λάβαμε μόνο ένα serial, όπως αντιλαμβάνεστε sήμερα στη στήλη Critical Hit δεν βλέπετε την φάτσα του Μπάμπη, αλλά την δικιά μου, καθότι μετά από τόση αναμονή δεν υπήρχε περίπτωση να περιμένω ούτε μέρα παραπάνω!
Στις προηγούμενες εκθέσεις όπου η Blizzard μας φιλοξένησε στο περίπτερό της, είχαμε αναλάβει τον Witch Doctor (απόγονο του Necromancer) και την Demon Hunter. Τώρα, με αφορμή την ησυχία που μας παρείχε το ζεστό γραφειάκι μας, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δούμε όλες τις classes προσεκτικά. Πέρα από τον Witch Doctor και την Demon Hunter, τα άλλα τρία classes είναι οι γνώριμοι Barbarian και Wizard (Sorceress στο Diablo II), αλλά και ο Monk, ο οποίος είναι βετεράνος των πολεμικών τεχνών, που συνδυάζει όμως κι ορισμένα spells και buffs. Ιδιαίτερα customizations κατά την δημιουργία των πέντε χαρακτήρων δε συναντήσαμε. Μπορείτε απλά να τους ορίσετε όνομα, ενώ μία βασική διαφορά από τα προηγούμενα Diablo είναι ότι πλέον μπορείτε να καθορίσετε και το φύλο του ήρωα που θα επιλέξετε.
Μια βραδιά στο Tristram
Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε τα spoiler και απλά θα σας αναφέρουμε ότι η beta είναι πάρα πολύ σύντομη σε διάρκεια και λαμβάνει χώρα στο νέο Tristram, απ’ όπου θα ξεκινήσουν και οι περιπέτειές σας στην τελική έκδοση. Πρόκειται για την περίφημη πόλη του πρώτου Diablo. Τότε δεν υπήρχε άλλη πόλη άλλωστε, καθότι το σενάριο διαδραματιζόταν στην καταραμένη εκκλησία με τα 15 πατώματα, που οδηγούσε κατευθείαν στην είσοδο της κολάσεως.
Από εκεί, καταφέραμε να συναντήσουμε διάφορους ήρωες από τα προηγούμενα Diablo και μάλιστα τα voice-over τους τα έχουν επιμεληθεί οι ίδιοι ηθοποιοί, κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Τα quests είναι πολύ απλά, καθώς οι NPC σας δίνουν εντολή να πάτε σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, οι οποίες συμβολίζονται με βελάκι στο χάρτη σας, ώστε να μην χαθείτε ποτέ. Και η ζωή κυλάει όμορφα…με μπόλικο splatter.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου