Soulcalibur V με πολύ δράση...

O Ezio στο νέο Soulcalibur και το νέο arcade fight stick της Mad Catz!
Η Namco έδωσε στη δημοσιότητα νέες λεπτομέρειες για το Soulcalibur V. Το δημοφιλές fighting game είχε κυκλοφορήσει τελευταία φορά το καλοκαίρι του 2008, όταν το Soulcalibur IV έκανε ένα επιτυχημένο ντεμπούτο σε PS3 και Xbox 360.
Χαρακτήρες
Ας κάνουμε ανακεφαλαίωση όσον αφορά στους χαρακτήρες που θα περιλαμβάνει η πέμπτη έκδοση, η οποία θα χρονολογείται 17 χρόνια μετά. Πιο αναλυτικά, από τους ήδη γνωστούς χαρακτήρες θα έχουμε τα εξής πρόσωπα: Siegfried Schtauffen, Isabella Valentine, Hildegard von Krone, Maxi, Heishiro Mitsurugi, Nightmare, Tira, Voldo, Astaroth, Raphael Sorel και Dampierre.
Πάμε όμως να δούμε και τους νέους χαρακτήρες. Μέχρι τώρα έχουν ανακοινωθεί έξι ονόματα, τα δύο εκ των οποίων είναι...ελληνικά! Πρόκειται για τους: Patroklos Alexandra (γιος της Sophitia που είχε εμφανιστεί στο Soul Calibur IV, Pyrrha Alexandra (κόρη της Sophitia), Yan Leixia (μία 15χρονη Κινέζα), Natso (νεαρή νίντζα), Z.W.E.I. (πολεμιστής που κάνει summon λυκάνθρωπο μέσα στη μάχη) και Viola (υπηρέτρια του Z.W.E.I.).
Guest character θα είναι ο γνωστός σε όλους μας Ezio από την σειρά Assassin's Creed! Θα μπορείτε να τον επιλέξετε κανονικά, τόσο στην έκδοση του PS3 όσο και στου Xbox 360, μετά από συμφωνία ανάμεσα στην Namco Bandai και την Ubisoft. Όσο για τις επιθέσεις του, θα χρησιμοποιεί την λεπίδα του, αλλά και τις δολοφονικές κινήσεις του που έχουμε μάθει από την ομώνυμη σειρά. Το τρέιλερ που ακολουθεί είναι απλά εντυπωσιακό.
Collector's Edition
Για τους φανατικούς της σειράς, θα κυκλοφορήσει και Collector's Edition του Soulcalibur V, η οποία θα περιλαμβάνει:
- Μουσικό CD με το soundtrack
- DVD με making-of videos από τους προγραμματιστές
- Ένα Art Book
- Τα Dark Knight και White Knight armors, τα οποία θα μπορείτε να κατεβάσετε μέσω DLC και να τα χρησιμοποιήσετε στο Character Creation Mode
Arcade Stick
Η Mad Catz, εταιρεία που ειδικεύεται στα arcade controllers των fighting games, ανακοίνωσε το fight stick για το Soulcalibur V. Θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2012 για PS3 και Xbox 360. Πάνω σε αυτό θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο παραγωγός του Soulcalibur 5, Hisaharu Tago, ζήτησε από την Mad Catz το χειριστήριο να είναι παρόμοιο με αυτό του Super Street Fighter 4 Chun-Li Tournament Edition. Μήπως...διακρίνουμε κάποιου είδους ζήλια εδώ πέρα;
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. το soulcalibur γενικα σαν παιχνιδι ειναι all clasic game. no copyright.πιο τελειο γινεται απο οσο ειναι?maybe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οσο περναει ο καιρος τοσο πιο ωραια εξελισεται το σολ καλιμπουρ.αραγε η σειρα θα συνεχιστει και για το playstation 4?

    ΑπάντησηΔιαγραφή