Guardian Cub: Η απάντηση στους gold farmers;

Όπως γνωρίζουμε, στο Diablo III θα μπορείτε να πουλάτε ή να αγοράζετενε αντικείμενα με πραγματικά λεφτά μέσω του Auction House του παιχνιδιού. Τώρα, μια σημαντική κίνηση γίνεται και στο World of Warcraft.
Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση στα forums του World of Warcraft, η Blizzard αποφάσισε το καινούργιο pet που θα μπει στο pet store του WoW (με την ονομασία Guardian Cub) να δίνει την δυνατότητα σε όσους το αγοράσουν να μπορούν να το πουλήσουν μέσα στο παιχνίδι για gold. Ύστερα λοιπόν από την αλλαγή στα mount και pets που κερδίζονται μέσω του Trading Card Game και μπορούν πουληθούν μέσα στο παιχνίδι, βλέπουμε την Blizzard να δοκιμάζει την συνταγή αυτή και στο pet store του WoW.
Πώς θα λειτουργεί;
Το συγκεκριμένο pet θα είναι Bind on Equip και δεν θα είναι unique. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να πάρετε όσα pets θέλετε (βέβαια το κάθε ένα πιάνει ξεχωριστό χώρο στο inventory) και μόλις τα παραλάβετε από το mailbox θα τα τοποθετείτε στο auction house για την τιμή την οποία θέλετε. Η τιμή του pet θα είναι 10 ευρώ.
Ποιος ο σκοπός;
Αρχικά οι παίκτες ανέφεραν ότι το συγκεκριμένο pet θα μπορεί να λειτουργήσει σαν δώρο από τον έναν παίκτη στον άλλο. Βέβαια η Blizzard πάντα προσπαθούσε να πολεμήσει τους gold farmers. Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν θα σας επιτρέπει να "αγοράσετε" gold χωρίς να μπλέκεστε με εταιρείες που το πουλάνε παράνομα. Τέλος, ανακοινώθηκε ότι σε κανένα από τα υπάρχοντα pets στο μαγαζί δεν θα υπάρξει η συγκεκριμένη αλλαγή, τουλάχιστον για τώρα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου