Ridge Racer Unbounded

Η ιστορική σειρά Ridge Racer επιστρέφει με το όγδοο μέρος της που θα φέρει τον τίτλο Ridge Racer Unbounded. Στα πλαίσια της Gamescom, είχαμε την ευκαιρία να δούμε τον level editor του παιχνιδιού, μέσω του οποίου θα μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας κούρσες.
Την ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει αναλάβει η Bugbear Entertainment, η οποία μας έρχεται από την Φινλανδία. Ειδικεύεται στα racing κι είναι γνωστή από την σειρά FlatOut και από το Sega Rally Revo, την φορητή έκδοση του Sega Rally που κυκλοφόρησε το 2007 για το PSP.
Ο level editor είναι ιδιαίτερα απλός στον χειρισμό, καθώς μέσα σε έναν άδειο χάρτη θα μπορείτε να τοποθετήσετε τετραγωνάκια, συνδέτοντας έτσι μία πίστα με σημείο έναρξης/τερματισμού. Οι διαστάσεις θα είναι 8x8, δηλαδή συνολικά 64 τετράγωνα. Έχετε λοιπόν το ελεύθερο να τοποθετήσετε τα είδη δρόμου όπου θέλετε, διαλέγοντας από μία ευρεία γκάμα τοποθεσιών που περιλαμβάνει δρόμους πόλης, γέφυρες και όλα τα συναφή. Επιπλέον, κάθε τετραγωνάκι έχει από πριν ενσωματωμένες παρακάμψεις, δηλαδή σημεία στα οποία μπορείτε να κόψετε δρόμο κατά την διάρκεια της κούρσας.
Αφού δημιουργήσετε το level σας, μπορείτε να ορίσετε την χρονική διάρκεια της ημέρας, να το κάνετε Save, να το μοιραστείτε online και βέβαια να το οδηγήσετε άμεσα. Κάπου εδώ είδαμε και στοιχεία από το gameplay, για τα οποία δεν επιτρέπεται μέχρι στιγμής από την Namco να βγουν βίντεο προς τα έξω.
Gameplay
Το Ridge Racer θα έχει για άλλη μια χρονιά τον χαρακτήρα ενός arcade racer, με μερικές διαφορές. Παρατηρήσαμε λοιπόν ότι φέτος θα υπάρχει αλληλεπίδραση με το περιβάλλον, καθώς σε ορισμένα σημεία μπορεί να συναντήσετε εμπόδια στο δρόμο σας, όπως κομμάτια βράχων ή δέντρων, τα οποία πέφτουν μπροστά σας ακόμα την στιγμή που οδηγείτε. Το μοντέλο καταστροφής δίνει το παρόν, αλλά στα μάτια μας έμοιαζε ελαφρώς...ψεύτικο, καθώς τα μέρη των αυτοκινήτων δεν αποκολλούνται με ακρίβεια ανάλογα με την σύγκρουση, τουλάχιστον όπως συμβαίνει σε άλλα racing.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου