Μικρά gaming νέα για όλους...

@Ξεκίνησε η διάθεση από το app store του Need for Speed Shift 2 Unleashed, ενός από τα καλύτερα παιχνίδια αγώνων για iPhone και iPod touch. To παιχνίδι προσφέρει τρεις νέες πίστες με δυνατότητα ξεκλειδώματος νέου περιεχομένου και αποκλειστική συμμετοχή του Pagani Huarya.
@Η Valve Software σκοπεύει να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2012 μια νέα γενιά του δημοφιλούς της ομαδικού shooter Counter Strike, που θα ονομάζει “Global Offensive”.
@Σήμερα με ενημέρωση από αναγνώστη του blog μας και με βάση το Public Newsletter έπεσε η τιμή του 3DS και στη χώρα μας από τα 269 στα 179 ευρώ.
@Η Sony ανακοίνωσε ότι το PlayStation Network θα τεθεί offline, από αύριο Πέμπτη 18:05, έως τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 04:00 (συνολικά 10 ώρες).
Ο λόγος είναι ότι θα γίνουν κάποιες προγραμματισμένες διαδικασίες συντήρησης. Επομένως, αν θέλετε να παίξετε online θα πρέπει να συνδεθείτε πριν τις 18:05. Διαφορετικά, αν συνδεθείτε μέσα στο παραπάνω διάστημα τότε δεν θα σας επιτραπεί η πρόσβαση. Η Sony πριν από λίγες ώρες ανέβασε το firmware update 3.70, το οποίο προσθέτει το cloud saving και τον συγχρονισμό των trophies στους κατόχους συνδρομής Playstation Plus.
@Assassin's Creed: Revelations betaΕίχαμε αρκετό καιρό να δούμε το Playstation Network να έχει τα πρωτεία στην beta των multiplatform games. Συνήθως κάτι τέτοιο συνέβαινε με το Xbox Live. Να όμως που για το Assassin's Creed: Revelations οι κανόνες αντιστρέφονται.
Αποκλειστικά για το PSN λοιπόν, η multiplayer beta του Assassin's Creed: Revelations θα είναι διαθέσιμη στο διάστημα 3-11 Σεπτεμβρίου. Δυστυχώς όμως θα είναι διαθέσιμη μόνο στους συνδρομητές των υπηρεσιών Playstation Plus και
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου