Witcher 2 για Xbox 360 το 2012

Η έκδοση για Χbox 360 μεταφέρθηκε για να υπάρχει περισσότερος χρόνος για αλλαγές.
Η κυκλοφορία του The Witcher 2: Assassins of Kings για Xbox 360 μεταφέρθηκε στο πρώτο τρίμηνο του 2012, όπως ανακοίνωσε η CD Projekt RED.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη έκδοση του δημοφιλούς RPG δεν θα είναι ίδια με την PC version και έχει περιγραφεί σαν μια νέα προσαρμογή του παιχνιδιού σε κονσόλα. Επομένως, έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στο παιχνίδι και αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους μεταφέρθηκε η ημερομηνία έκδοσης του.
Στο διάστημα που προηγήθηκε, η Πολωνική προγραμματιστική εταιρεία, έλυσε κάποιες νομικές διαφορές με την Namco Bandai που έχει αναλάβει την έκδοση του Witcher 2 στο PC. Η διαμάχη αυτή δημιουργήθηκε όταν η Namco που εκδίδει το παιχνίδι σε Δυτική Ευρώπη, κεντρική νότια Αμερική και Ασία, αρνήθηκε να πληρώσει 1.2 εκατομμύριο ευρώ που είχαν συμφωνηθεί στο συμβόλαιο, επικαλούμενη παραβίαση της σύμβασης των ψηφιακών δικαιωμάτων από την CD Projekt RED.
Όσο η έκδοση του παιχνιδιού για Xbox 360 πλησιάζει, ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες θα δίνονται στο κοινό. Tις ουσιαστικές διαφορές όμως θα μένει να τις δούμε στην πράξη.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου