Starcraft II Starter Pack

Τελικά η Blizzard είναι όλο εκπλήξεις τον τελευταίο καιρό. Ύστερα απ' τις αλλαγές του World of Warcraft και την εισαγωγή από απλό trial σε Unlimited Trial, μόλις ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή για το Starcraft II: Wings of Liberty. Όπως ήτανε γνωστό, η εταιρεία επέτρεπε σε όλους να δοκιμάσουνε ένα demo του παιχνιδιού περιορισμένων δυνατοτήτων, που δεν σας άφηνε να δείτε πολλά πράγματα. Απο σήμερα λοιπόν το demo αυτό γίνεται upgrade σε Starter Pack.Αναλυτικά τι προσφέρει το Starcraft II: Starter Pack:
- Τις πρώτες τέσσερις αποστολές για το Single-Player, επιτρέπoντάς σας να διαλέξετε αν θα κάνετε την πρώτη αποστολή του Tychus ή του Dr. Hanson.
- Τα πρώτα δύο challenges: Tactical Command και Covert Ops.
- Πρόσβαση στην φυλή Terran για τα Custom Games και στα παιχνίδια Coop Vs AI.
- Πρόσβαση σε τέσσερις χάρτες για Custom Games, οι οποίοι με τον καιρό μπορεί να αλλάζουν.
Επίσης, όσο κι αν έχετε προχωρήσει στο campaign, όπως επίσης και τα Achivements που έχετε, όλα αυτά θα γίνονται save στο Battle.net account σας, ώστε όταν θα αγοράσετε την πλήρη έκδοση του παιχνιδιού να μπορείτε να συνεχίσετε από εκεί που μείνατε. Είναι μια επιλογή που θα χαροποιήσει πολλούς από εσάς που δεν έχουν τα χρήματα να αγοράσουν το παιχνίδι. Με αυτή τη μέθοδο μπορείτε να το δοκιμάσετε απεριόριστα, μέχρι να αποφασίσετε αν θα το αγοράσετε.
Για να παίξετε το Starcraft II: Wings of Liberty στο Starter Pack, θα πρέπει να έχετε Battle.net Account το οποίο μπορείτε να δημιουργήσετε στο eu.battle.net. Στη συνέχεια, αφού κάνετε login, θα μπορέσετε να κατεβάσετε το παιχνίδι.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου