Τι θα έχει το νέο MMORPG της NCsoft

Ύστερα από τις πρώτες πληροφορίες για το νέο MMORPG της NCsoft, η Carbine Studios (προγραμματιστική εταιρεία που δημιουργήθηκε από πρώην υπάλληλους της Blizzard) ετοιμάζεται να ανακοινώσει περισσότερα στοιχεία στην Gamescom.
Ωστόσο, χθες κυκλοφόρησε μια νέα εικόνα που αποτελεί κομμάτι του τρέιλερ που θα παρουσιαστεί στην Gamescom. Η Carbine Studios ανακοίνωσε ότι: "Οι παίκτες θα δούνε πολλά στοιχεία επιστημονικής φαντασίας μέσα στον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και στο gameplay." Παράλληλα, πρόσθεσαν ότι θα υπάρχει πολύ δράση, χιούμορ και δράμα.
Μία ακόμη πληροφορία αναμένεται να δώσει μεγάλη χαρά στους fans των Anime που πάντοτε ζητούσαν ένα καλό MMORPG. Ο Matt Mocarski, art director της Carbine Studios, ανακοίνωσε πως πολλά στοιχεία που θα έχει το παιχνίδι θα είναι βασισμένα σε γνωστά anime, όπως το Naruto και το Full Metal Alchemist, ενώ θα υπάρχει έμπνευση και από γνωστές anime ταινίες, όπως οι Princess Mononoke, The Secret of Nimh και κόμικ όπως το Hellboy.
Παράλληλα, ο Mocarski ανέφερε ότι το Art Design του παιχνιδιού θα είναι αποκλειστικά της Carbine Studios, καθώς έχτισαν τα textures από το μηδέν για να δημιουργήσουν κάτι το μοναδικό. Πιστεύουν δε ότι θα τα καταφέρουν, διότι κατά τον Mocarski δεν υπάρχει στην αγορά των games, artwork σαν το δικό τους.
Σίγουρα αυτή θα είναι μία πρόκληση για την Carbine Studios και την NCsoft, επομένως θα περιμένουμε όλοι με αγωνία τις ανακοινώσεις στην Gamescom
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου