Dance Central 2

Το sequel του επιτυχημένου χορευτικού τίτλου Dance Central βρίσκεται καθ' οδόν κι απ’ ότι φαίνεται, θα πάρουν φωτιά τα…πατώματα! Με το βλέμμα της στραμμένο κυρίως στο multiplayer κομμάτι, η Harmonix Music Systems πρόσθεσε νέα modes με τα οποία θα μπορείτε να ανταγωνιστείτε ζωντανά τους χορευταράδες φίλους σας, σε μια μάχη σώμα με σώμα.
Επιπλέον, με τα νέα Free-4-All mini games κατά την διάρκεια των τραγουδιών, θα μπορείτε να ξεφεύγετε μπροστά στο σκορ ολοκληρώνοντας κάποιες δύσκολες, αλλά και πλούσιες σε πόντους, κινήσεις. Εκτός από την σημαντική προσθήκη του ταυτόχρονου multiplayer, στο Dance Central 2 θα συμμετέχουν τέσσερις ακόμα NPC χορευτές, οι οποίοι θα εκτελούν νέες εκπληκτικές κινήσεις τις οποίες θα πρέπει να επαναλάβετε κατά την διάρκεια των κομματιών.
Οι καινοτομίες του Dance Central 2 δεν σταματούν εδώ. Πλέον θα μπορείτε να ελέγχετε το μενού του παιχνιδιού μέσω φωνητικών εντολών, όπως “Xbox, pause” και “Xbox, Dance”, δίνοντας έτσι έναν άλλο «αέρα» στο gameplay του παιχνιδιού.
Κατά το λανσάρισμα του, ο τίτλος θα συνοδεύεται με πάνω από 40 τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, όπως Akon, Lady Gaga, Daft Punk, Flo Rida, Bruno Mars, Enrique Iglesias και άλλοι.
Το Dance Central 2 θα κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για Xbox 360, φυσικά με την απαραίτητη χρήση του αισθητήρα Kinect
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου