Gamescom 2011: Forza Motorsport 4

Νέες αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες από την Turn 10 Studios.
Η Turn 10 Studios αποκάλυψε πως το θρυλικό Hockenheim Ring θα είναι μια από τις νέες διαθέσιμες πίστες στο Forza Motorsport 4, ενώ παράλληλα παρουσίασε και ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται η μέθοδος χαρτογράφησης των δρόμων και η μετατροπή τους σε ψηφιακά δεδομένα. Η εταιρία τονίζει ότι οι gamers θα έχουν την πιο ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης που είχαν ποτέ, καθώς κάθε κομμάτι των διαδρομών έχει σχεδιαστεί με την παραμικρή λεπτομέρεια.
Η συνεργασία της Turn 10 Studios με την κατασκευάστρια εταιρία αυτοκινήτων BMW για λογαριασμό του Forza Motorsport 4, γιορτάστηκε με την παρουσία μιας BMW M5 2012 στο περίπτερο του Xbox 360 στην Gamescom, στο οποίο το κοινό μπορεί να την θαυμάσει. Όσοι αγοράσουν το νέο Forza Motorsport 4, θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν πρώτοι, έστω και virtual, το νέο διαμάντι της BMW, πριν ακόμα κυκλοφορήσει στους δρόμους.
Το Forza Motorsport 4 θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 14 Οκτωβρίου και αναμένεται να είναι ένας από τους δυνατότερους τίτλους της χρονιάς για το Xbox 360.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου