League of Legends:Dominion

Όταν η Riot Games αποφάσισε να κυριαρχήσει.Ύστερα από την επιτυχία του League of Legends, η Riot Games φέρνει το μεγαλύτερο patch που έχει δημιουργήσει από τις 27 Οκτωβρίου του 2009, όταν και το παιχνίδι κυκλοφόρησε.
Το Dominion θα σας προσφέρει έναν ολοκαίνουργιο χάρτη/mode, ένα αίτημα που είχανε πολλοί παίκτες εδώ και καιρό. Σε αυτόν θα είστε αντιμέτωποι...όλοι με όλους, με σκοπό να κατακτήσετε τα πέντε σημεία του χάρτη. Παράλληλα, θα χρησιμοποιηθεί το Quest System του League of Legends για να δημιουργούνται κάποια objectives τα οποία θα πρέπει να εκτελείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι αποστολές που θα σας δίνονται θα σας βοηθάνε να καταλάβετε τα σημεία.
Το Dominion θα είναι ένας χάρτης/mode που δεν θα έχει καμία σχέση με το Summoners Rift (τωρινός χάρτης). Επίσης, ανακοινώθηκε ότι θα υπάρχουν καινούργια αντικείμενα, αποκλειστικά για το συγκεκριμένο χάρτη/mode και αλλαγές στο Scoreboard (θα είναι πολύ πιο βελτιωμένο). Ενδέχεται επίσης να έχουμε και την τοποθέτηση του περίφημου Spectator Mode που είδαμε στο τουρνουά που έγινε στην Dreamhack, ενώ η πρόσβαση θα είναι δωρεάν σε όλους τους παίκτες.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου