Grand Theft Auto V στην Gamescom;

Η Take-Two αναμένεται να ανακοινώσει φέτος στην Gamescom πολλά νέα games, τα οποία είναι προγραμματισμένα να κυκλοφορήσουν μέσα στο επόμενο οικονομικό έτος, δηλαδή στην περίοδο Απρίλιος 2012-Μάρτιος 2013.
Ο επικεφαλής της εταιρείας Strauss Zelnick, ανακοίνωσε ότι η Αμερικάνικη εταιρεία έχει κάποιους τίτλους τους οποίους δεν έχει ακόμα ανακοινώσει και που αναμένονται μέσα στην προαναφερθείσα περίοδο. Για αυτούς τους τίτλους, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι οι gamers "θα ακούσουμε πληροφορίες μέσα στους προσεχείς μήνες". Μάλιστα, όταν ερωτήθηκε από ποια games θα έχει κέρδος η εταιρεία του, ο Zelnick ανέφερε τα Bioshock Infinite, Borderlands 2 και Spec Ops: The Line.
Στην περυσινή Gamescom, η Rockstar έδειξε ένα πολύ μικρό teaser trailer για το Grand Theft Auto V στους δημοσιογράφους, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω πληροφορίες. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ξέρουμε μέχρι κι ότι η εταιρεία έχει προσλάβει ηθοποιούς για τα γυρίσματα του παιχνιδιού κι όμως η επίσημη ανακοίνωση δεν έχει έρθει ακόμη.
Άραγε θα έχουμε επιτέλους μία έκπληξη στην φετινή Gamescom (16-21/8) ή θα πρέπει για άλλη μια φορά να περιμένουμε μέχρι την E3 2012 για να ακούσουμε τα ευχάριστα νέα;
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου