Ninja Gaiden 3: Παρουσίαση

Μετά από την αποχώρηση του Tomonobu Itagaki από την Tecmo πριν από τρία χρόνια για οικονομικές διαφορές, είναι πλέον η πρώτη φορά όπου η σειρά θα έχει έναν νέο σχεδιαστή στο τιμόνι της.
Το Ninja Gaiden 3 θα αναλάβει ο Yosuke Hayashi, γνωστός από την σειρά Ninja Gaiden Sigma. Ο Ιάπωνας lead designer είναι ίσως ο καταλληλότερος αντικαταστάτης την δεδομένη στιγμή. Στην Gamescom, είχαμε την χαρά να τον γνωρίσουμε από κοντά και να δούμε τι μας επιφυλάσσει το νεότερο μέλος της σειράς που αναμένεται στις αρχές του νέου έτους.
Σενάριο
Πρωταγωνιστής για άλλη μια φορά είναι ο συνήθης ύποπτος Ryu Hayabusa. Οι διαφορές στην εμφάνισή του έχουν να κάνουν τόσο με τη στολή του, όσο και με τα πόδια του που είναι καλυμένα από μέταλλο. Η μεγαλύτερη όμως διαφορά εστιάζεται στο δεξί του χέρι, το οποίο είναι πλέον καταραμένο. Σύμφωνα με τον Hayashi, ο ήρωάς μας αυτή τη φορά καλείται να σκοτώσει ανθρώπους, κάτι που θα κάνει σταδιακά το χέρι του να κοκκινίζει ολοένα και περισσότερο (πέρα απ' το σπαθί του φυσικά). Αυτό από μόνο του θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας.
Εντυπώσεις
Ο χειρισμός του Ninja Gaiden 3 είναι παρόμοιος με τις προηγούμενες εκδόσεις, καθώς σας ζητάει πολύ απλά να πετσοκόψετε όποιον κινείται. Βέβαια έχει σημασία το πως κόβετε κάθε φορά τον εχθρό, τι φορά έχει το σπαθί και τι κουμπί πατάτε. Παρατηρήσαμε επίσης ότι οι εχθροί σας τις περισσότερες φορές φοβούνται μην τους σκοτώσετε και κατ΄επέκταση κραυγάζουν απελπισμένοι εκλιπαρόντας για την ζωή τους.
Τα γραφικά έχουν περάσει ένα βήμα παραπάνω από το Ninja Gaiden 2 κι αυτό διακρίνεται στα νέα animations, αλλά και στο ότι το αίμα ρέει άφθονο σε κάθε kill, τόσο από τα σώματα όσο και απο την λεπίδα σας.
Το Ninja Gaiden 3 θα παίζεται ακόμα και online, σε μορφη co-op, ενώ θα υπάρχει και ανταγωνιστικό online mode, όπου μέχρι 8 παίκτες θα δίνετε μάχες μεταξύ σας. Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρουσίαση του Yosuke Hayashi, όπως την κατέγραψε η κάμερα του GW.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου