Warhammer 40k: Space Marine στην Ε3

Το σκοτεινό και βάρβαρο σύμπαν του Warhammer 40k επιστρέφει στην E3 με νέες αποκαλύψεις και τρέιλερ.Η THQ έκανε αισθητή την παρουσία της στο Convention Center του Los Angeles, όπου εκτυλίσσεται η φετινή E3, με την παρουσίαση -μεταξύ άλλων- του επερχόμενου shooter τρίτου προσώπου Space Marine. Στο περίπτερο της THQ είχε στηθεί μια τεράστια κατασκευή η οποία μετέφερε έντονα την ατμόσφαιρα που θα ζήσετε στο παιχνίδι.
Αχανές σύμπαν
Η δράση του Space Marine εκτυλίσσεται στο gothic σύμπαν επιστημονικής φαντασίας του Warhammer, κατά την 41η χιλιετία. Η ανθρωπότητα βρίσκεται σε έναν ανίερο, διαρκή πόλεμο, με τις εξωγήινες φυλές που καραδοκούν. Ταυτόχρονα η εμφύλια μάχη των ανθρώπων, κάνει την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. Το ενδιαφέρον όσον αφορά το σενάριο του παιχνιδιού δεν είναι τόσο η ιστορία που θα παρακολουθήσουμε, η οποία παρεμπιπτόντως είναι πρωτότυπη, αλλά το γεγονός ότι το Warhammer 40k υπάρχει στη ζωή εδώ και τουλάχιστον 25 χρόνια. Από την καθιέρωσή του ως επιτραπέζιο παιχνίδι στρατηγικής, το σεναριακό και ιστορικό background έχει εμπλουτιστεί σε τεράστιο βαθμό, τόσο με μυθιστορήματα και ταινίες, όσο και με άλλα games.
Η εμπειρία της προγραμματιστικής εταιρείας Relic, είχε στηθεί μέχρι τώρα γύρω από παιχνίδια στρατηγικής με συνολική απεικόνιση του πεδίου μάχης. Αυτή τη φορά οι προγραμματιστές και οι σχεδιαστές κάνουν ένα βήμα πιο πέρα και μας παρουσιάζουν τα πάντα από πιο κοντινή απόσταση, με την κάμερα να στέκεται πίσω από τον ώμο του ήρωά μας. Αποτέλεσμα ήταν η ανασύνταξη της ομάδας με μέλη που ήταν πιο ικανά στην διεκπεραίωση action games, ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Στο συγκεκριμένο τίτλο αναλαμβάνετε τον έλεγχο του Captain Titus των Ultramarines. Ενώ μέχρι στιγμής είχε ανακοινωθεί μόνο η παρουσία των Orks ως εχθρική παράταξη, στην E3 εμφανίστηκε και η Chaos Legion. Οι δυνάμεις των Chaos, τα σκοτεινά κακέκτυπα των Space Marines, τάσσονται απέναντί τους, εμπλουτίζοντας την περιπέτεια και ανεβάζοντας τον δείκτη του επιπέδου δυσκολίας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου