The Legend of Zelda: Ocarina Of Time 3D

Όλοι όσοι είχατε αποκτήσει ένα Nintendo 64, θα θυμάστε τα πρώτα σας παιχνίδια που αγοράσατε. Από την συλλογή σας σίγουρα δεν θα έλειπε και το The Legend of Zelda: Ocarina of time. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα Action/Adventures που άφησαν εποχή και κέρδισαν τις εντυπώσεις όλων των φίλων της nintendo. Σήμερα έχουμε την ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε την έκδοση του παιχνιδιού για το 3DS, που προσφέρει τόσο στερεοσκοπική 3D εικόνα, όσο και αρκετά καλό gameplay.
Ιστορία
Στο βαθύ δάσος του Hyrule, το μεγάλο δέντρο Deku (Great Deku Tree) είναι ο προστάτης του δάσους Kokiri. Εκεί, τα παιδιά του δάσους (που αποτελεί παρακλάδι της χώρας Hyrule) ζουν με αυτό το δέντρο. Κάθε κάτοικος του Kokiri έχει το δικό του προστάτη (νεράιδα), εκτός από ένα αγόρι, τον γνωστό πρωταγωνιστή της σειράς, link.
Κάθε βράδυ ο Link έβλεπε στον ύπνο του τον ίδιο εφιάλτη. Ότι κατά τη διάρκεια μιας καταιγίδας στεκόταν μπροστά από ένα μυστηριώδες κάστρο. Ένας καβαλάρης, κρατούσε ένα κορίτσι, το οποίο κρατούσε τον Link σαν να ήθελε να του πει κάτι. Τότε, ένας άλλος καβαλάρης εμφανιζόταν, ο Ganonford. Κοιτούσε τον Link ο οποίος στη συνέχεια ξυπνούσε.
Ένα πρωί, το μεγάλο δέντρο Deku κάλεσε μια νεράιδα (την Navi) για να προστατεύει τον Link. Ο μικρός μας ήρωας καλείται τώρα να υπερασπιστεί το δάσος Kokiri, καθώς η ενέργεια που είχε πια αυτό το δέντρο δεν ήταν αρκετή ώστε να προστατέψει το δάσος. Ο έλεγχος του Link ξεκινάει από το σημείο όπου ο Navi τον ξυπνάει για να ετοιμαστεί.
Ο απώτερος στόχος σας είναι γνωστός, αν έχετε παίξει την παλιότερη έκδοση του N64. Πρέπει λοιπόν να σταματήσετε τον Ganondorf, βασιλιά της φυλής των Gerudo, από το να καταλάβει το Triforce, το γνωστό κειμήλιο που σύμφωνα με τον μύθο ικανοποιεί τις επιθυμίες όποιου το κατέχει. Ο Link ταξιδεύει στο χρόνο και ξυπνάει σοφούς μάγους, οι οποίοι έχουν την δύναμη να περιορίσουν την δράση του Ganondorf.
Μέσα στο παιχνίδι
Το αρχικό σημείο όπου θα κάνετε τα πρώτα σας βήματα είναι το Kokiri forest. Ξυπνάτε από την νεράιδα στο ξύλινο σπίτι σας και πρώτη σας ασχολία είναι να γνωρίσετε τους κατοίκους της περιοχής και να μαζέψετε τα πρώτες σας ruppies (ή αλλιώς ρουπίες, τα γνωστά διαμαντάκια που είναι το νόμισμα του παιχνιδιού) για να αγοράσετε την ασπίδα από το τοπικό κατάστημα. Αυτό δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο, καθώς σε πρώτη φάση δεν αντιμετωπίζετε εχθρούς οπότε θα πρέπει να ψάξετε σε θάμνους, να σπάσετε στάμνες σε σπίτια κ.ο.κ. Αν δυσκολευτείτε βέβαια απλά μπαίνετε και βγαίνετε σε κάποιο σπίτι όπου υπάρχει στάμνα και κάνετε έτσι την δουλειά σας πιο άμεσα.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου