Broken Sword: The Smoking Mirror

Λίγους μόλις μήνες, μετά την κυκλοφορία του Broken Sword: The Shadow of the Templars – Director’s Cut για PC, η Revolution Software ξαναχτυπά με την remastered έκδοση του δεύτερου τίτλου της δημοφιλούς σειράς! Το “The Broken Mirror” διανέμεται προς το παρόν αποκλειστικά μέσω Internet, και τα saves του υποστηρίζουν dropbox, ώστε να μπορείτε να τα μεταφέρετε ακόμη και ανάμεσα σε διαφορετικές πλατφόρμες (π.χ. από το PC στο ipad)!
Η σειρά Broken Sword, αποτελείται μέχρι στιγμής από τέσσερα παιχνίδια μυστηρίου και έναν ακόμη τίτλο φτιαγμένο από fans, που συνδέει σεναριακά τα γεγονότα του δεύτερου επεισοδίου με το τρίτο τίτλο. Είναι δημιούργημα του Charles Cecil, ο οποίος μας έχει δώσει και το πολύ καλό Adventure Beneath a Steel Sky. Στο The Smoking Mirror, οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές, George Stobbard και Nicole Collard, βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν νέο κίνδυνο στα βάθη της κεντρικής Αμερικής, βγαλμένο μέσα από την μυθολογία των Maya!
Σενάριο
Έχουν περάσει έξι μήνες από τότε που ο George έφυγε από το Παρίσι. Κατά την διάρκεια της εισαγωγής συναντάει τη Nicole με σκοπό να γιορτάσουν την επανένωσή τους, αλλά -τι έκπληξη- τα σχέδια αλλάζουν. Θα πρέπει λοιπόν να βρουν τον καθηγητή Oubier, για να μάθουν περισσότερα σχετικά με μία μυστηριώδη αρχαία πέτρα που ανακάλυψε η Nico κατά την διάρκεια ενός ρεπορτάζ.
Η επίσκεψη στο σπίτι του Oubier αποδεικνύεται πολύ κακή ιδέα, καθώς οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με δύο ιθαγενείς. Το ξεκίνημα του παιχνιδιού βρίσκει τον George αναίσθητο. Βρίσκοντας τις αισθήσεις του, συνειδητοποιεί ότι η Nico έχει εξαφανιστεί.
Τι πέτρα ήταν αυτή που βρήκε η Nico και γιατί ήταν τόσο πολύτιμη; Για ποιο λόγο τους επιτέθηκαν οι ιθαγενείς; Γιατί απήγαγαν την Nicole και πού την κρατάνε όμηρο; Πώς συνδέεται με όλα αυτά ο ναός του Tezcatlipoca, του μυθικού θεού των Μάγια; Όλα αυτά είναι ερωτήματα τα οποία θα σας απασχολήσουν αργότερα. Προς το παρόν, ως George Stobbard, είστε δεμένος σε μία καρέκλα στο γραφείο του καθηγητή. Το δωμάτιο έχει πιάσει φωτιά, και μία δηλητηριώδης αράχνη κινείται προς το μέρος σας!
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου