H Blizzard θα ασχοληθεί με το iOS

Στα σχέδια η ανάπτυξη νέων games σε iPhone και iPad. Δύσκολα θα δούμε το World of Warcraft σε κονσόλες.
Ο Greg Street, video game designer της Blizzard, ομολόγησε έμμεσα ότι η εταιρεία του θα αναπτύξει νέους τίτλους στο iOS. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Eurogamer δήλωσε: "Όλοι στην εταιρεία έχουμε ένα iPhone ή ένα IPad οπότε είμαστε fans του συγκεκριμένου hardware. Ενδιαφερόμαστε στο να κάνουμε τις σωστές αλλαγές στα games μας ώστε να δουλεύουν σε αυτές τις συσκευές. Αυτό δεν θα το δείτε μέσα στις επόμενες εβδομάδες αλλά είναι κάτι το οποίο κοιτάμε σε μόνιμη βάση".
Για το μεγάλο θέμα που είναι πάντοτε το World of Warcraft, το στέλεχος της Blizzard μίλησε για την κυκλοφορία του σε άλλα format. Με βάση τα λεγόμενά του, η βάση του παιχνιδιού είναι το πληκτρολόγιο και το mouse κι αυτό δεν μπορεί να αναπαραχθεί εύκολα σε κονσόλα.
Μένει λοιπόν να δούμε πότε θα κάνει επίσημο ντεμπούτο η Blizzard στο iOS και πότε θα ανακοινώσει τα επόμενα σχεδιά της για το WoW. Προς το παρόν, το δημοφιλές MMORPG κυκλοφορεί το patch "Rage of the Firelands" αυτές τις ημέρες. Τέλος, αν θελήσει να μπει στα iPhone/iPad, η Blizzard εκεί θα γνωρίσει πολύ χαμηλό ανταγωνισμό, κυρίως από το Dungeon Hunter (diablo-clone) και το Pocket Legends (Free MMORPG). Τα κορυφαία 50 iPhone/iPad games μπορείτε να τα δείτε σε αυτό το άρθρο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου