DIRT3: Η πιο βρώμικη οδήγηση ever

Η σειρά της Codemasters που είναι αφιερωμένη στον αδικοχαμένο οδηγό WRC, Colin McRae, αλλάζει πλέον την ονομασία της κρατώντας μόνο την λέξη DiRT και προσθέτει στο τέλος τον αριθμό τρία, παρουσιάζοντας την τρίτη συνέχεια της σειράς. Με αυτό τον τρόπο η Codemasters δείχνει να κοιτάει μπροστά, προς νέους ορίζοντες, αφήνοντας τις μετριότητες στις πληγές του παρελθόντος. Πάμε λοιπόν να δούμε μαζί το νέο δημιούργημα της Βρετανική εταιρίας.
Πρώτη επαφή
Όπως συμβαίνει με όλους τους τελευταίους τίτλους της Codemasters, πριν αρχίσετε οποιαδήποτε άλλη δραστηριότητα, πρέπει να δημιουργήσετε το δικό σας προφίλ. Αφού πληκτρολογήσετε ονοματεπώνυμο, φύλο και χώρα καταγωγής, σας δίνονται τρεις λίστες, μέσω των οποίων ορίζετε το πως θα σας αποκαλούν οι εκφωνητές μέσα στο παιχνίδι. Εκτός από τα κλασικά αντρικά και γυναικεία ονόματα, υπάρχει και μια λίστα με πολλά περίεργα nicknames, όπως Monkey, Sugar και T-Bag, τα οποία καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς.
Στη συνέχεια επιλέγετε το επίπεδο εμπειρίας σας, το οποίο χωρίζεται σε τρεις βαθμίδες. Το Casual ενδείκνυται για όσους από εσάς είστε αρχάριοι, με όλες τις βοήθειες ενεργοποιημένες κατά την οδήγηση και με αρκετά χαμηλό A.I. αντιπάλων. Οι πιο έμπειροι μπορείτε να διαλέξετε το Intermediate, όπου οι βοήθειες είναι ελάχιστες και οι αντίπαλοι είναι πιο δραστήριοι, ενώ για τους βετεράνους το πιο κατάλληλο επίπεδο είναι το Advanced στο οποίο δεν υπάρχουν καθόλου assists και το A.I των υπόλοιπων οδηγών είναι εξαιρετικά υψηλό.
Βέβαια πριν ξεκινήσετε την κάθε σας κούρσα, σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε το επίπεδο δυσκολίας του παιχνιδιού, όπως και το αν οι ζημιές θα προκαλούν ουσιαστική φθορά στο αυτοκίνητό σας ή όχι. Προαιρετικά, μπορείτε να «πειράξετε» και το setup του αυτοκινήτου, επιλέγοντας αυτόματες ή χειροκίνητες ταχύτητες, την δύναμη των φρένων, το διαφορικό και άλλους τομείς που σας βοηθούν να αποδώσετε καλύτερα. Μην περιμένετε να δείτε τρομερές διαφορές στην απόδοση του αυτοκινήτου, καθώς αυτές οι αλλαγές αφορούν κυρίως την δική σας εξυπηρέτηση και μόνο.
Αφού λοιπόν τελειώσετε με το «φακέλωμα», στη συνέχεια το DiRT 3 σας ζητάει να δώσετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Youtube (αν έχετε φυσικά). Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσετε να ανεβάσετε βίντεο από τους αγώνες σας στο διαδίκτυο, εύκολα και γρήγορα, χωρίς την χρήση άλλου λογισμικού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας του PC ή της κονσόλας σας ώστε να επιτραπεί στο DiRT 3 να κάνει χρήση του δικτύου και όλα τα υπόλοιπα γίνονται μόνα τους.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου