Δωρεάν PES σε ανάπτυξη

Η Konami θα αναπτύξει σύντομα μία δωρεάν online έκδοση του Pro Evolution Soccer.
Ακολουθώντας τα χνάρια της EA Sports με το Fifa Online και το Battlefield Play4Free, αλλά και της Ubisoft με το Ghost Recon Online, η Konami παίρνει κι αυτή με τη σειρά της σκυτάλη για να αναπτύξει μία free έκδοση του Pro Evolution Soccer.
O Shinji Enamoto, εκτελεστικός διευθυντής της Konami, έκανε μία σημαντική δήλωση στην E3 σε σχετική ερώτηση που του έγινε. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως "Ακόμα και στην Ιαπωνία, τα free online games διαδίδονται γρήγορα, οπότε καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει η ανάγκη να δημιουργηθεί ένα free-to-play Pro Evolution Soccer". Διευκρίνισε επίσης ότι "Ερευνούμε εκτενέστερα το θέμα και θα πραγματοποιήσουμε μια σχετική ανακοίνωση σύντομα".
Όσο για το Pro Evolution Soccer 2012, η Konami έχει αναπτύξει βελτιωμένα animations στην μηχανή γραφικών και καλύτερο έλεγχο της μπάλας. Η Ιαπωνική εταιρεία εξετάζει αυτές τις ημέρες το ενδεχόμενο να αποκτήσει άδειες για περισσότερα πρωταθλήματα, κάτι που είναι κι ένα εκ των βασικών αιτημάτων των fans της σειράς.
Άραγε ποιο θα είναι το όνομα του δωρεάν Pro Evolution Soccer; PES Online ίσως; Θα ανυπομονούμε να μάθουμε την συνέχεια με ανυπομονησία
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου