Darkfall: 2011 expansion

Τα βίντεο από το πολυαναμενόμενο expansion του Darkfall Online έκαναν την εμφάνισή τους. Η Aventurine εξέδωσε νέα gameplay videos με αφορμή την κυκλοφορία του φετινού expansion για το MMORPG Darkfall Online.
Το μεγαλύτερο video game της χώρας μας ετοιμάζει μετά από δύο χρόνια κυκλοφορίας τις μεγαλύτερες αλλαγές που έχουμε δει ποτέ, μέσω ενός νέου expansion το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο Β' εξάμηνο του 2011. Ανάμεσα στις κυριότερες αλλαγές του expansion θα είναι ο ανανεωμένος κόσμος, οι δυναμικοί ήχοι, καθώς και το νέο σύστημα δυναμικού φωτισμού. Πολλές επιπλέον αλλαγές ετοιμάζονται και στο gameplay.
Το παραπάνω βίντεο δείχνει το dynamic sound system σε κάθε περίσταση. Οι ήχοι θα αλλάζουν δυναμικά, ανάλογα με το σημείο όπου μεταβαίνετε. Για τις ανάγκες των αλλαγών αυτών, δημιουργήθηκε ένα νέο soundtrack με epic themes, τα οποία θα διαφέρουν, ανάλογα με την NPC πόλη την οποία επισκέπτεστε.
Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε και το νέο dynamic lighting system. Οι δυναμικοί φωτισμοί θα διαφέρουν ανάλογα με τον χώρο και το σημείο του χαρακτήρα σας. Θυμίζουμε ότι στο Darkfall υπάρχει πραγματική εναλλαγή ημέρας-νύκτας (ή νύκτα είναι περίπου στο 1/4 σε πραγματικό χρόνο) επομένως η εικόνα τις βραδινές ώρες στις πόλεις ή μέσα στα dungeons θα είναι πιο εντυπωσιακή.
Τέλος, όσοι γνωρίζετε ελάχιστα στοιχεία για το Darkfall μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα που πραγματοποιήθηκε, με αφορμή την συμπλήρωση δύο ετών από την κυκλοφορία του παιχνιδιού.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου