Ε3 2011: Tα επόμενα σχέδια της EA

Νέο Medal of Honor για το 2012. Νέα games για το iPhone. Το Mass Effect 3 με φωνητική υποστήριξη μόνο στο Kinect.Σε άλλη μια έκθεση E3, η Electronic Arts είχε πολλά βλέμματα στραμμένα πάνω της. Πέρα από όσα έδειξε στην καθιερωμένη της συνέντευξη τύπου, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ειδήσεις που βγαίνουν από το παρασκήνιο. Δείτε τις σημαντικότερες από αυτές.
Mass Effect 3
Στην συνέντευξη τύπου της Microsoft είδαμε ότι στο Mass Effect 3 θα μπορείτε μέσω του Kinect να δίνετε οδηγίες στους συμπολεμιστές σας ή να απαντάτε λεκτικά στα ερωτήματα που θα σας τίθενται. Όπως όλα δείχνουν, το χαρακτηριστικό αυτό θα είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για το Xbox 360. Σύμφωνα με τον Casey Hudson, επικεφαλή του project, η BioWare δεν σκοπεύει να το ενσωματώσει στις εκδόσεις για PC και Playstation 3.
Η Electronic Arts ανακοίνωσε επίσης την Collector's Edition, αξίας 80 ευρώ, η οποία θα πωλείται σε ειδική μεταλλική θήκη στην οποία θα φιγουράρουν η αρσενική και η θυληκή έκδοση του Commander Shepard. Θα περιλαμβάνει ένα artbook 70 σελίδων, ένα κόμικ, μία λιθογραφία 4x6, ένα υφασμάτινο έμβλημα, το soundtrack καθώς και ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο θα ενεργοποιείτε εντός του παιχνιδιού. Οι κάτοχοι Xbox 360 θα αποκτήσουν και ειδική εμφάνιση για το avatar τους.
Το Mass Effect 3 θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου 2012 για PC, PS3 και Χbox 360.
Νέο Medal of Honor το 2012
Η EA αποφάσισε να ακολουθήσει την τακτική της Activision. Η τελευταία παραδοσιακά αναπτύσσει δύο διαφορετικά Call of Duty, με τις Treyarch και Infinity Ward να δημιουργούν από μία έκδοση ανά δύο χρόνια.
Κάπως έτσι είναι πιθανό να εναλάσσονται και οι προγραμματιστικές εταιρείες της Electronic Arts σύμφωνα με τα λεγόμενα του Frank Gibeau, προέδρου του τμήματος των labels της EA Games. Ο Gibeau δήλωσε χαρακτηριστικά ότι "θα πάμε στην λογική του rotation με κυκλοφορίες ανά δύο έτη, δηλαδή με το Battlefield και το Medal of Honor". Φέτος στις 28 Οκτώβρη, θα δούμε το Battlefield 3 από την EA DICE, ενώ τo επόμενο Medal of Honor αναμένεται το φθινόπωρο του 2012. Σε αυτό, προγραμματιστική εταιρεία θα είναι η Danger Close, η οποία είχε αναπτύξει και την περυσινή έκδοση, που παρά τις μέτριες κρητικές σημείωσε καλές πωλήσεις.
Όσο για την Respawn Entertainment, που απαρτίζεται από δυνατά πρώην στελέχη της Infinity Ward, φήμες λένε ότι αναπτύσσει ένα νέο First-Person Shooter επιστημονικής φαντασίας.
Νέα games και για το iOSΚάθε μήνα ολοένα και περισσότερες εταιρείες εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για να αναπτύξουν games για το iPhone της Apple. Η Electronic Arts ήταν πρωτοπόρος από τους πρώτους κιόλας μήνες και συνεχίζει να ικανοποιεί με επιτυχία το hardcore κοινό.



Σύμφωνα με όσα παρουσιάστηκαν στην E3, τα νέα games που αναμένεται να δούμε στα κινητά της Apple το φετινό φθινόπωρο είναι τα Fifa 12, Battlefield 3 και το νέο Need for Speed. Από αυτά τα τρία, το Battlefield θα κάνει για πρώτη φορά το ντεμπούτο του και μάλιστα σε μια αγορά που δεν φημίζεται για τα FPS της.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου