SOCOM 4: Νέες Πληροφορίες

Νέα στοιχεία έγιναν γνωστά για το νέο tactical shooter της Zipper Interactive. Η Zipper Interactive, γνωστή για την σειρά SOCOM και το MAG, έδωσε στην δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το Socom 4: US Navy Seals, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με τον υπότιτλο Special Forces.
Single-Player Campaign
Αυτήν την φορά θα αναλάβετε τον διοικητή Cullen Gray, ο οποίος θα έχει υπό τον έλεγχό του τέσσερις ακόμη στρατιώτες. Στην πρώτη αυτή εμφάνιση της σειράς στο Playstation 3, θα περιηγηθούμε στην Κίνα όπου θα βρεθούμε αντιμέτωποι με μία ομάδα στασιαστών, γνωστή και ως Naga. Η σειρά είναι γνωστή για τα στοιχεία τακτικής που περιέχει, οπότε για να πετύχουμε στην εκάστοτε αποστολή, θα χρειαστεί να δίνουμε προσεκτικά εντολές στην ομάδα μας. Οι εντολές αυτές περιλαμβάνουν την κίνηση μελών της ομάδας μας σε συγκεκριμένη θέση, την συμπεριφορά τους στο πεδίο της μάχης καθώς και το μαρκάρισμα στόχων.
Οι αποστολές που θα αναλάβετε να φέρετε εις πέρας ποικίλουν. Την μία στιγμή θα χρειαστεί να εξουδετερώσετε ότι κινείται και την άλλη θα πρέπει να μην γίνετε αντιληπτοί από τους εχθρούς, εξουδετερώνοντας τους έναν προς έναν. Βεβαία, δε θα λείπουν και οι φορές όπου θα πρέπει να σώσετε κάποιον όμηρο από τα χέρια των αντιπάλων, δηλαδή από βέβαιο θάνατο.
(Playstation) Move, Move, Move Soldier!
Στην E3 2010 η Sony είχε αναγγείλει την λίστα με τους πρώτους τίτλους που θα υποστηρίξουν το Playstation Move. Μέσα σε αυτούς τους τίτλους ήταν και το SOCOM 4, το οποίο θα σας δίνει την δυνατότητα να ελέγξετε πλήρως την ομάδα σας αποκλειστικά με το χειριστήριο ανίχνευσης κίνησης της Sony.
Multiplayer
Το multiplayer mode θα υποστηρίζει έως και 32 παίχτες ταυτόχρονα, σε 10 συνολικά χάρτες και 4 multiplayer modes. Τα τρία από αυτά έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής και περιλαμβάνουν τα Last Defense, όπου παίρνετε υπό την κυριαρχία σας διάφορα σημαντικά σημεία του χάρτη, tp Suppression (Ομαδικό Deathmatch) και το Uplink στο οποίο ua πρέπει να κλέψετε την σημαία του αντιπάλου και να την φέρετε στην βάση σας. Στο τέταρτο και τελευταίο mode, λέγεται πως ο στόχος σας θα είναι να αφοπλίσετε την βόμβα που έβαλε η αντίπαλη ομάδα. Οι χαρακτήρες σας θα ανεβαίνουν επίπεδα όπως σε ένα παιχνίδι ρόλων, ενώ θα μπορείτε να αναβαθμίσετε τα όπλα σας προσθέτοντάς τους δευτερεύουσες λειτουργίες
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου