Assassin's Creed: Brotherhood: Animus Project 2

Ένα ακόμη δωρεάν DLC από την Ubisoft. Η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το Animus Project Update 2.0, το δεύτερο DLC του Assassin's Creed Brotherhood, είναι ήδη διαθέσιμο δωρεάν για download. Όσοι έχετε ήδη το Assassin's Creed: Brotherhood, απλά συνδεθείτε στο Playstation Network ή το Xbox Live αντίστοιχα και κατεβάστε το. Το DLC αυτό περιλαμβάνει ένα νέο game mode και έναν νέο χάρτη για το multiplayer mode του παιχνιδιού.
Αναλυτικά
Το νέο Multiplayer mode φέρει την ονομασία Chest Capture και σε αυτό δύο ομάδες των τριών παικτών, θα πρέπει να συνεργαστούν με τους Templars για να υπερασπιστούν ή να καταλάβουν σεντούκια (και εναλλάξ). Οι παίκτες της επιτιθέμενης ομάδας θα μπορούν να τα εντοπίσουν μέσω του χάρτη. Οι αμυνόμενοι θα πρέπει αντίστοιχα να τους αποτρέψουν και να προστατεύσουν τα συγκεκριμένα σεντούκια με κάθε τρόπο.
Μέσα στο DLC, περιλαμβάνεται επίσης ο χάρτης "The Pienza", ένας ανατρεπτικός χώρος στον οποίο οι στόχοι σας θα εξαφανίζονται ανά διαστήματα. Τέλος, θα υπάρχει και ένα νέο χαρακτηριστικό, το Templar Score. Ανάλογα με το σκορ που είχατε κατά τον περασμένο μήνα, θα ανεβαίνει αντίστοιχα και το Templar Grade σας μία φορά την εβδομάδα. Το Templar Grade θα έχει 10 βαθμίδες και θα καθορίζει το level όποιου από εσάς συμμετέχει στα multiplayer modes του Assassin's Creed.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο site του παιχνιδιού, στη διεύθυνση www.assassinscreed.com.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου