Square Enix Event 2011

Χθες η Square Enix ολοκλήρωσε το πρώτο της event για φέτος στην Ιαπωνία, παρουσιάζοντάς μας όλα τα νέα της games που θα δούμε μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Δύο από αυτούς παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά.
Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
Την παράσταση άνοιξε το νέο Kingdom Hearts, το οποίο θα κυκλοφορήσει για το 3DS και θα έχει την ονομασία Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance. Το παιχνίδι θα τρέχει σε full 3D στο στην φορητή κονσόλα της Nintendo, ενώ θα προσφέρει δυναμικά 3D εφέ για την όσο το δυνατόν καλύτερη υποστήριξη του γρήγορου gameplay που προσφέρει. Περισσότερες πληροφορίες για την ιστορία αλλά και την ημερομηνία κυκλοφορίας του θα δούμε μέσα στους επόμενους μήνες.
Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy
Παραμένοντας στις φορητές κονσόλες, το Dissidia 012: Duodecim Final Fantasy έκανε την εμφάνιση του. Το τρέιλερ που είδαμε ήταν μια μείξη από gameplay και cutscenes που παρουσιάστηκαν στην περασμένη TGS. Λίγο πριν το τέλος του, νέοι χαρακτήρες έκαναν την εμφάνισή τους. Ο λόγος για την Yuna από το Final Fantasy X, τον Prishe από το Final Fantasy XI και τον Gilgamesh από το Final Fantasy V. Τέλος, όσοι έχουν λογαριασμό στο Ιαπωνικό PlayStation Network θα μπορέσουν να κατεβάσουν ένα Demo, με το όνομα Prologus, έναντι 300 Yen. Όσοι κατεβάσουν το demo θα ξεκλειδώσουν την Aerith στο τελικό παιχνίδι, την οποία θα μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μόνο ως βοηθητικό χαρακτήρα. Το Dissidia 012 Duodecim Final Fantasy θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο στην Ιαπωνία.
Final Fantasy XIII-2
To Final Fantasy XIII συνεχίζεται πηγαίνοντας στην τριλογία του Fabula Nova Crystalis. Αρχικά μας έκανε εντύπωση η αλλαγή του ονόματος από Fabula Nova Crystalis: Final Fantasy XIII σε Fabula Nova Crystalis: Final Fantasy. Βέβαια, η εκπλήξεις μόνο λίγες δεν ήταν, καθώς ο πρώτος τίτλος που είδαμε ήταν το νέο Final Fantasy XIII-2, το οποίο θα συνεχίσει την ιστορία της Lighting και θα κυκλοφορήσει φέτος στην Ιαπωνία για το Xbox 360 και το PlayStation 3. Ελπίζουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να προλάβει και η ευρωπαϊκή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Final Fantasy XIII-2 κάντε κλικ εδώ.
Final Fantasy Type 0
Στη συνεχεία των ανακοινώσεων, το Final Fantasy Agito XIII έκανε την εμφάνιση του, με νέο όνομα πλέον. Στο τρέιλερ είδαμε έναν νέο κόσμο, ο οποίος βρίσκεται σε πόλεμο για την κατάκτηση τον κρυστάλλων. Ο εν λόγω τίτλος λέγεται πλέον Final Fantasy Type 0 και θα είναι μόνο η αρχή της νέας σειράς Type, η οποία θα συνεχιστεί με τα Type 1, Type 2 και Type 3. Το Final Fantasy Type 0 θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία το καλοκαίρι του 2011 για το PlayStation Portable, ενώ θα είναι το πρώτο παιχνίδι που θα χρειαστεί δύο UMD δισκάκια.
Final Fantasy Versus XIII
Το event έκλεισε με ένα νέο τρέιλερ για το Final Fantasy Versus XIII, στο οποίο παρουσιάζονται για πρώτη φορά κάποια στοιχεία του συστήματος μάχης, καθώς και η Ιαπωνική φωνή του πρωταγωνιστή Noctis. Το τρέιλερ τελείωσε με το λογότυπο “For PlayStation 3”, μια αλλαγή που κάνει αρκετή εντύπωση, καθώς την τελευταία φορά που είδαμε το παιχνίδι, αυτό έγραφε “For PlayStation 3 Only WorldWide”. Αργότερα, αντιπρόσωπος της Square Enix δήλωσε πως η αλλαγή έγινε επειδή ακόμα εξετάζεται το ενδεχόμενο μιας multiplatform κυκλοφορίας, αλλά όπως και να 'χει οι τελικές ανακοινώσεις θα γίνουν στην φετινή έκθεση Ε3.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου