Homefront χωρίς πολλά λόγια...

Ένα FPS για το οποίο η THQ ανακοίνωσε συνεργασία με την Microsoft όσον αφορά στα DLC. Ο Major Nelson, διευθυντής προγραμματισμού του Xbox Live, ανακοίνωσε την συνεργασία μεταξύ της THQ και της Microsoft. Η εν λόγω συνεργασία αφορά το First-Person Shooter Homefront που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Βάση της συνεργασίας αυτής, όλοι οι χάρτες που θα γίνουν διαθέσιμοι μέσω DLC, θα κυκλοφορήσουν πρώτα στο Xbox Live Marketplace και μετά στις υπόλοιπες πλατφόρμες. Κάτι ανάλογο είχαμε δει και στην έκθεση Ε3 2010 με τους χάρτες της σειράς Call of Duty.
Την ανάπτυξη του Homefront έχει αναλάβει η Kaos Studios του Frontlines: Fuel of War. Το σενάριό του θα μας μεταφέρει στο μέλλον και συγκεκριμένα στο 2027. Σύμφωνα με την υπόθεση, η Κορέα θα έχει εκείνη την χρονιά στην κατοχή της έναν μεγάλο αριθμό από πυρηνικά όπλα. Εκμεταλλευόμενη την δύναμή της, θα εισβάλλει στην Αμερική, η οποία την δεδομένη χρονική στιγμή θα είναι οικονομικά αποδυναμωμένη. Το FPS της Kaos Studios υπόσχεται μια άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία, καθώς και ένα αρκετά καλοφτιαγμένο multiplayer mode, το οποίο θα βασίζεται σε ανοιχτές μάχες, στις οποίες βασικό ρόλο θα παίζουν τα άρματα μάχης, κάτι που είχαμε δει και στο Frontlines: Fuel of War. Στο multiplayer mode, η έκδοση του Xbox 360 θα περιλαμβάνει την ημέρα κυκλοφορίας του παιχνιδιού έναν αποκλειστικό χάρτη, με την ονομασία "Suburbs".
Το Homefront θα κυκλοφορήσει στις 11 Μαρτίου για PC, Playstation 3 και Xbox 360. Όσοι είστε κάτοχοι Xbox 360, θα μπορέσετε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για την εν λόγω συνεργασία αλλά και για τους επερχόμενους χάρτες, στο Inside Xbox της ερχόμενης εβδομάδας, που είναι προσβάσιμο από το βασικό μενού της κονσόλας σας.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου