Η Sega ανακοινώνει Virtua Tennis 4 και Yakuza 4

Το Virtua Tennis 4 για τις τρεις κονσόλες. Το Yakuza 4 παραμένει για το Playstation 3.
Virtua Tennis 4. Στην έκθεση Gamescom τον περασμένο Αύγουστο, είχαμε την τύχηι να παίξουμε το πρώτο demo του Virtua Tennis 4, γνωρίζοντας τότε ότι η Sega θα κυκλοφορούσε τον εν λόγω τίτλο για το Playstation 3 μέσα στην Άνοιξη, με υποστήριξη Playstation Move και 3D.
Η περίοδος κυκλοφορίας δεν άλλαξε. Αυτό που άλλαξε όμως (προς το καλύτερο) είναι τα υποστηριζόμενα format, καθότι τώρα η Sega ανακοινώνει ότι το Virtua Tennis 4 θα κυκλοφορήσει και για Xbox 360 και Wii. Σε κάθε περίπτωση, η Ιαπωνική εταιρεία στοχεύει αρκετά σε casual κοινό, καθώς θα υπάρχει πλήρης υποστήριξη για το Playstation Move και το Kinect.
Πέραν αυτού, το παιχνίδι θα διαθέτει το νέο World Tour career mode, όπου θα καλείστε να αντιμετωπίσετε τους καλύτερους τενίστες παγκοσμίως με στόχο την κορυφή. Θα υπάρχει επίσης ένα νέο online mode, όπου θα μπορείτε να συμμετάσχετε είτε σε ανταγωνιστικά τουρνουά, είτε σε απλές αναμετρήσεις για casual gamers.
To Virtua Tennis 4 αναπτύσσεται από την αρχική προγραμματιστική εταιρεία της σειράς. Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε τι μπορεί να μας προσφέρει αυτή την Άνοιξη, όταν και θα κυκλοφορήσει για Playstation 3, Xbox 360 και Wii.
Yakuza 4
Σε αντίθεση με το Virtua Tennis 4, η Sega προτίμησε να κρατήσει το Yakuza 4 αποκλειστικό τίτλο για το Playstation 3. Στην νέα έκδοση του ομώνυμου Action Adventure, θα ελέγχετε τέσσερις χαρακτήρες. Τον βασικό πρωταγωνιστή Kazuma Kiryu και τους Masayoshi Tanimura, Shun Akiyama και Taiga Saejima. Καθένας απ' τους διαθέσιμους χαρακτήρες έχει κι από ένα διαφορετικό story, ενώ το παρελθόν όλων συνδέεται με κάποιο τρόπο με την Tojo clan.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου