Ηρωικό...Ninja Gaiden III

Φρενάρει η Team Ninja τη δράση στην τρίτη προσθήκη της σειράς Ninja Gaiden; Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν ακούει το όνομα Ninja Gaiden; Ο τυραννικός βαθμός δυσκολίας του. Δεν είναι σαν την πλειονότητα των παιχνιδιών hack and slash όπου μπορεί ο καθένας να φτάσει μέχρι τον τερματισμό πατώντας απλώς τα πλήκτρα του χειριστηρίου. Το Ninja Gaiden απευθύνεται κυρίως σε hardcore gamers και απαιτεί δεξιοτεχνία και υπομονή. Κάθε θάνατος εχθρού είναι μια προσωπική νίκη ενώ κάθε ήττα προκύπτει από έλλειψη ικανοτήτων και μόνο. Με το Ninja Gaiden III, η Team Ninja θέλει να κάνει την δράση περισσότερο προσβάσιμη σε μεγαλύτερο κοινό.
Μετά την αποχώρηση του Tomonobu Itagaki από την Team Ninja το 2008, ο νέος υπεύθυνος του project Yosuke Hayashi, δήλωσε πως στόχος της εταιρίας με το Ninja Gaiden III είναι να δημιουργήσει το κορυφαίο 3D action game. Επιδιώκει λοιπόν να διαφοροποιήσει το τρίτο Ninja Gaiden από τους προκατόχους του, παρέχοντας ενθουσιασμό στη μάχη, που θα πηγάζει όχι μόνο από τη δυσκολία ενός boss, αλλά και από το πόσο συναρπαστικό είναι το ίδιο το boss που μάχεστε.
Όταν ρωτήθηκε αν το Ninja Gaiden III θα είναι ευκολότερο από τα δύο προγενέστερα, απάντησε πως δεν θα είναι εύκολο, αλλά δεν θα είναι ένα παιχνίδι μόνο για τους πραγματικά ικανούς gamers, δίνοντας έτσι την δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους να ασχοληθούν με αυτό.
Η απόφαση της Team Ninja να ελαττώσει τη δυσκολία σε ένα παιχνίδι που είναι γνωστό κατά κόρον χάρη σε αυτή, είναι ένα ρίσκο που η εταιρεία είναι διατεθειμένη να πάρει θέλοντας να επεκτείνει το κοινό της σειράς Ninja Gaiden. Το κατά πόσο αυτό το ρίσκο θα σώσει τη σειρά, θα φανεί τον Ιούνιο στην Ε3 οταν και θα παρουσιαστεί ο εν λόγω τίτλος. Για την ώρα, η Tecmo Koei δεν έχει ανακοινώσει ούτε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ninja Gaiden III, αλλά ούτε και σε ποια συστήματα θα είναι διαθέσιμο.
Share on Google Plus

About Freegr network

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου